Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASINDAN MESLEKTE ONUR YILI ETKİNLİĞİ

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Manisa Temsilciliği tarafından 69. Kuruluş yıldönümü kapsamında Meslekte Onur Yılı etkinliği düzenlendi.

MANİSA-GENEL 30.11.2023 12:06:00 1384 0
MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASINDAN MESLEKTE ONUR YILI ETKİNLİĞİ

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Manisa Temsilciliği tarafından 69. Kuruluş yıldönümü kapsamında Meslekte Onur Yılı etkinliği düzenlendi.

M

anisa Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleşen programda 25, 40, 50 ve 60. yıllarını dolduran mesleğin duayenlerine plaketleri, 5, 10, 15 ve 20. yıllarını dolduran üyelere ise sertifikaları takdim edildi.

Makina Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı İlkin Boz, meslekte onur yılı etkinliklerinin önemine vurgu yaparak, “Meslekte Onur Yılı Etkinliğimiz, uzun yıllardır sürdürdüğümüz ve hayatını bu mesleğe adamış olan meslektaşlarımızın, hayat kargaşasında unuttukları zamanı hatırlatmak için düzenlenen ve bizi en çok heyecanlandıran etkinliktir” dedi.  Son iki yıldır, meslekte 25, 40, 50 ve 60. onur yıllarını dolduran üyelerin yanında 5, 10, 15 ve 20. yıllarını dolduran üyelere de sertifika sunulduğunu ifade eden Boz,  “Daha fazla üyemizle bir araya gelerek itibarsızlaştırılan, değersizleştirilen mesleğimizin önemini hatırlatmak amacıyla aldığımız karar doğrultusunda hem meslekte 5-10-15-20. yıllarını dolduran üyelerimize onur yılı sertifikalarını takdim ediyor, hem de onur yılı etkinliklerimizi il ve ilçe temsilciliklerimizde de gerçekleştiriyoruz” dedi.
Makina Mühendisleri Odası Manisa Temsilciliği Yönetim Kurulu Başkanı Nilgül Gökarslan Artan, Manisa genelinde 640 makina mühendisinin bulunduğu belirterek, 2 yıldır bu ödül törenini gerçekleştirdiklerini söyledi, bu mesleğe katkı sunanları ödüllendirmekten dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti. Programa Makina Mühendisleri Odası Manisa Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanvekili Hakkı Bayraktar, Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Dilek Yeltin, Manisa Mimarlar Odası Başkanı Mahir Gülhan katıldı.


Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.9 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.1 ° / 8.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.