MAHKEME ŞEHZADELER'İN KATI ATIK BEDELİ KARARINI İPTAL ETTİ

0

GÜNDEM 11.06.2021 20:00:59 1854 0
MAHKEME ŞEHZADELER


Manisa 1. İdare Mahkemesi AKP’li Şehzadeler Belediyesi’nin 2021 yılı Katı Atık Toplama tarifesinin iptal edilmesi kararını verdi.   CHP’li Emrah Azboy, mahkemenin kararını sosyal medya üzerinden “Şehzadeler halkı için verdiğimiz hukuk mücadelesinde halkımız kazandı” cümleleriyle kamuoyuna duyurdu.                   

osyal medyadaki paylaşımında AKP’li Şehzadeler Belediyesi’ne bir an önce mahkeme kararını uygulama çağrısında da bulunan CHP’li Azboy şu ifadelere yer verdi;  “Şehzadeler Belediyesi’nin 2021 yılı Katı Atık Toplama Tarifesinin iptali için açmış olduğum davada Manisa 1. İdare Mahkemesi iptal kararı verdi. Halkımıza hayırlı olsun… Şimdi Şehzadeler Belediyesini yönetenlerden mahkeme kararını uygulamalarını bekliyoruz. Şehzadeler Halkına ve kamuoyuna duyurulur.”

İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Türk Büro-Sen’den KYK Personeline Moral Ziyareti

Kula’nın Tarihi Arastasında Şahin Kardeşlerden Asırlık Demircilik

Başkan Akın’dan Açılış Öncesi Son Hazırlık Turu

Sınav Koleji Öğrencileri Şehzadeler Gençlik Evi’ni Ziyaret Etti

Soma’da Kaçak Kazı Operasyonu: 3 Kişi Suçüstü Yakalandı

Şehzadeler Belediyesi’nden Kaldırımlara Sanatsal Dokunuş

YUNUSEMRELİ JUDOCULAR TÜRKİYE'NİN ZİRVESİNDE

  • Çarşamba 29.1 ° / 15.3 ° Güneşli
  • Perşembe 30 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Cuma 20.4 ° / 11.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.