LISANSLI SPOR YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZE MÜJDE

1

SPOR 9.04.2019 16:29:58 2200 0
LISANSLI SPOR YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZE MÜJDE

Milli Eğitim Bakanlığı spor yapan ve devamsızlık sıkıntısı çeken çocukların durumunu kolaylaştırıcı ve kendisine fayda sağlayıcı hale getiren uygulamayı başlattı.


Bu uygulama ile hem sporcular, hem veliler, hem de okul için olumlu hale geldi. Artık bu uygulama ile Velilerizimiz MEB in çocuklara spor yaptırmak amaçlı e okul sistemi üzerinden etkinlik uygulaması resmi olarak onaylandı ve okuldaki öğretmenler seminerlerle bilgilendirmeye başladı.

NOT KATKISI

Yapılan düzenleme çocuklara not kakışı da sağlamış olacak. Bu Uygulama kapsamında çocuğun girdiği her türlü resmi organizasyon ve aldığı dereceler e okul sisteminde işlenecek ve not ortalamana katkı sağlayacak. Çocuğun yaptığı aktivitenin doğruluğu için spor kulüplerine ek 1 adlı bir form doldurtulup bakanlık çocuğun o spor kulübündeki bütün aktivitelerini ve devam durumunu takip edecek.

 

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.