Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Levent Yavuz Anfok'un Konuğu Oldu

0

GÜNDEM 24.10.2016 13:03:11 2386 0
Levent Yavuz Anfok

Antalya Fotoğraf Kulübü  Anfok, Saruhanlılı fotoğraf sanatçısı Levent Yavuz'u ağırladı. Anfok üyelerine yönelik eğitim seminerinde üç ayrı sunum hazırlayan Levent Yavuz'un ilk gösterisinde duygu dolu anlar yaşandı. 'Onlar' ismini taşıyan sunumda portrelerin duyguları ön plana çıkarken, Levent Yavuz'un neden bu kadar büyük bir sanatçı olduğunu bir kez daha ortaya çıkmış oldu.
Neşeli ve samimi sohbeti ile seminere katılanlara kendisine bir kez daha hayran bırakan Levent Yavuz, ikinci sunumu ise 'Çomakdağ Kadınları' büyük ilgi gördü.

Antalya Fotoğraf Kulübü Başkanı Aykut Sarıyıldız düzenlenen eğitim programı hakkında yaptığı açıklamada; Son gösteri Levent Yavuz'un Nepal'de çektiği efsane portre fotoğrafları ile doluydu. Çok etkilendik çok beğendik hepsi çok başarılı ve özenle çekilmişti. Kısacası dolu dolu bir fotoğraf akşamı yaşattı bize Levent Yavuz, kendisine davetimize kırmadığı için ve bu güzel akşamı bizlerle birlikte paylaştığı için çok teşekkür ediyoruz.  Türk Fotoğraf Sanatı'na olan katkıları adına da teşekkürlerimizi iletiyoruz' dedi.

HABER MERKEZİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.