Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

KUŞU’DA DOĞAYLA İÇ İÇE BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR

Kütahya’nın Simav İlçesi bağlı Kuşu beldesinde bulunan “Göl Sefası Sosyal Tesisleri” son hazırlıklarını tamamlayarak konukları beklemeye başladı.

BÖLGE 16.06.2023 09:33:00 2600 0
KUŞU’DA DOĞAYLA İÇ İÇE BİR YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR

            

Muhteşem orman içinde 50 bin m2 alana sahip Kuşu göleti çevresinde kurulan sosyal tesislerde, her türlü yemeğin bulunduğu 200 metre kare kapalı restaurant, kıl çadır, gözleme evi, barbekü alanları, dev seyir terası ve yine göl üzerine kurulan 360 derece göl manzaralı göl kafe bulunuyor. Ayrıca göl çevresinde, konaklamak için bungalov evler, çadır alanları da var.
 

Kütahya’nın Simav İlçesi bağlı Kuşu beldesinde bulunan “Göl Sefası Sosyal Tesisleri” son hazırlıklarını tamamlayarak konukları beklemeye başladı.
 

Göle karşı kahvenizi yudumlamak için göl kafe, ailenizle birlikte temiz, sağlıklı bir restoranda kahvaltı, huzur içinde bir yemek için misafirlerini beklediklerini söyleyen Kuşu Belediye Başkanı Feridun Aktay,”Çocuklarımızın eğlenebilmesi için güvenli sağlıklı oyun grupları, gençlerimiz için halı saha, ihtiyaçlarınız için büfe, balık tutma, doyumsuz manzara keyfi yapmak için iskeleler yaptık” dedi.
 

Vatandaşlarımız rahat ve huzur içinde ibadetlerini yapmaları için göl camisini inşa ettiklerini hatırlatan Başkan Aktay,”Bungalov evlerimizde konaklayabilir, orman içinde ve göl çevresinde sağlıklı yaşam için yürüyüş yapabilirsiniz.”dedi. Kuşu Belediye Başkanı Feridun Aktay ayrıca, misafirlerin bölgede ilk olan çocukların ilgi odağı hayvanat bahçesinde hoşça vakit geçirip, Gölette bisiklete binip sandal sefası yapabileceklerini sözlerine ekledi.

 

Adil Aka
 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: DOĞAYLA YAŞAM SİZLERİ BEKLİYOR
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.