Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KÜRESEL ÇÖZÜM PLATFORMU'NA MEDYA DESTEĞİ

Alzheimer Demans Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği ve Malatya Kalkınma Derneği (MAKADER) Genel Başkanı Hakan Berktaş, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahit Akman'la başlayan görüşmesini yerel basın buluşmalarıyla sürdürecek

GÜNDEM 23.07.2023 10:07:00 1726 0
KÜRESEL ÇÖZÜM PLATFORMU

 

Dernekçilik konusundaki tecrübelerini Küresel Çözüm Platformu ile taçlandıran Alzheimer Demans Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği ve Malatya Kalkınma Derneği (MAKADER) Genel Başkanı Hakan Berktaş, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahit Akman'la başlayan görüşmesini yerel basın buluşmalarıyla sürdürecek.

 

HABER MERKEZİ

 

Alzheimer Demans Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği ve Malatya Kalkınma Derneği (MAKADER) Genel Başkanı Sosyal Hizmet Uzmanı (SHU) Hakan Berktaş, geçtiğimiz günlerde Küresel Çözüm Platformu'nu kurarak sivil toplum örgütlenmesindeki tecrübelerini yerelden evrensele uzanacak bir boyuta taşıdı. SHU Hakan Berktaş yapılan çalışmaların kamuoyuna en iyi şekilde aktarılması noktasında medya dünyasının temsilcileriyle istişarelerde bulunmak ve fikirlerini almak üzere ilk ziyaretini Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahit Akman’la gerçekleştirdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette deneyimli haberci Hakan Berktaş’tan platforma bağlı derneklerin kuşattığı alanlarla ilgili bilgiler aldı. Berktaş, kendisinin Sosyal Hizmet Uzmanı olduğunu, yıllardır bu alanda yaptığı çalışmalarda edindiği tecrübelerle öncelikle Alzheimer Demans Parkinson Hasta ve Hasta Yakınları Derneği’ni kurduklarını ve bu çerçevede yaptıkları nitelikli çalışmaları anlattı. Malatya Kalkınma Derneği çatısı altında da Malatya’ya katma değer sağlamak adına bir çok proje geliştirdiğini dile getiren Bertaş, bu çerçevede Malatya Ticaret Platformu ile dünya üzerindeki Malatyalıların birbirleriyle yapacakları ticaret bağlantılarını bir netvork altında toplama fikrinin çok üst düzeyde gerçekleştiğini ifade etti. Küresel Çözüm Platformu’nun ise dünyadaki tüm Türk derneklerinin bir çatı altında toplanması, derneklerin birbirleriyle olan bağlantılarının sağlanması, iş sahalarının organize edilmesi, ticaret kontaklarının sağlanması noktasında yerelden evrensele uzanan bir fikir boyutu olarak ortaya çıktığına dikkat çekti. Berktaş, “Bu platformumuz farklı ülkelere göç etmiş ve dernekler kurmuş Türk vatandaşlarımızı bir çatı altında toparlayacak ve onların oluştucağı enerji ve sinerjiyi ülkemiz adına bir katma değere dönüştürme amacıyla yola çıkmıştır. Bu bağlamda bir çok ülkede bağlantılarımız ve görüşmelerimiz artarak sürmektedir” dedi. Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahit Akman da Hakan Berktaş’a bu nitelikli çalışmaları dolayısıyla başarılar dileyerek, medya grubu olarak yapacakları tüm çalışmalarda destek olacakları sözünü verdi. Hakan Berktaş medya buluşmalarının sadece büyükşehirlerde değil, pilot olarak belirlenmiş il ve ilçe bazında da gerçekleşeceğini, yerel basının değerli temsilcileriyle bir araya geleceklerini söyledi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.