KULALI GENÇLERE, HALI SAHA MÜJDESİ

1

SPOR 11.04.2017 12:11:55 1482 0
KULALI GENÇLERE, HALI SAHA MÜJDESİ

Kula Belediyesi tarafından, gençler için yapımına başlanan Çukurbağ Kapalı Halısaha, Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Sarıgöz Kur’an Kursu halı sahaları tamamlandı. Kula Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile yaptığı bu projelerle gençlerin zararlı alışkanlıklardan uzak durarak spora yönelmesi hedefleniyor. Kula’da ilk defa bir okul bahçesine yapılan Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi halı sahası ile Kulalı gençler Manisa’nın ilk ve tek çim hokeyi takımını kurarak Bölgesel çim Hokeyi ligi’nde ikinci oldu. 


Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kulalı gençlerin spor yaparak zararlı alışkanlıklardan korunması gerektiğini belirterek, “Kulalı evlatlarımızın, gelişimlerini spor yaparak daha sağlıklı tamamlamaları ve zararlı alışkanlıklardan korunmaları için boş zamanlarını sporla geçirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Yaptığımız halı sahalar ile gençlerimiz sporla uğraşarak gençliklerini daha iyi geçireceklerdir. Halı sahalarımız Kula gençliğine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  

 

SPOR SERVİSİ

Akhisar Diyanet Gençlik Merkezi’nde “Gençliğin Merkezinde” Programına Yoğun İlgi

Manisa Tarım Fuarı 4 Gün Boyunca Ziyaretçi Akınına Uğradı

Başkan Balaban: “Atatürk’ün Vizyonu Yarınlarımıza Yön Veren Evrensel Bir Değerdir”

Vali Vahdettin Özkan: “Atatürk, Milletimizin Sonsuz İlham Kaynağıdır”

Yaşar Artar: “Atatürk’ün Eseri Olan Cumhuriyet, Milletimizin Ortak Vicdanı ve En Kıymetli Emanetidir”

Selçuk Özdağ’dan Parfüm Deposu Yangını İçin Meclis’e Soru Önergesi

ŞEHZADELER 100. YIL KIR BAHÇESİ AÇILIŞ ÖNCESİ YOL ENGELİNİ AŞIYOR

Başkan Ahmet Ağır ve Yönetimi mazbatasını aldı

  • Pazar 21.4 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazartesi 19.9 ° / 9.2 ° false
  • Salı 19.9 ° / 10.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.