KULA ÜLKÜSPOR LİDERLİĞİNİ KORUDU (2-1)

1

SPOR 29.01.2018 20:49:03 1293 0
KULA ÜLKÜSPOR LİDERLİĞİNİ KORUDU (2-1)

Manisa 1. Amatör Ligi C Grubu’nda mücadele eden Kula Ülküspor, ligin15. haftasında Kula İlçe Stadı’nda Emirspor’u ağırladı.

Karşılaşmayı; Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdürü Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyesi İlyas Macun, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nazım Batok, Kula Ülküspor yönetimi ve çok sayıda taraftar izledi. Kula İlçe Stadı’ndaki karşılaşmada Kula Ülküspor’un attığı 2 gol ve oynadığı üstün futbol ile maça hakim oldu. Kula Ülküspor, aldığı maçla puanını 38’e çıkarırken, gruptaki liderliğini korudu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve MHP İlçe Başkanı Nazım Baytok tarafından maçın anısına karşılaşmada görev alan, maçın gözlemcisi Yusuf Erten'e, Hakemler Metin Tantekin, Çiğdem Fırat ve Tuğba Kaya'ya maket Kula evi ve çiçek takdim edildi.

      KULA BLD. BASIN

Manisa’da Ekim Ayı Asayiş Raporu: 292 Bin Trafik Denetimi, 548 Gözaltı

Barbaros Mahallesi’nde Altyapı Sorunu Tarihe Karışıyor

Manisa’da Motosiklet ve Cam Filmi Denetiminde 1,5 Milyon TL Ceza

Rahime Ecerbilgiç, Kuaförler Odası Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

TURBELDAK Minik Kalpleri Doğayla Buluşturdu

Yaşar Artar: “Ekonomide Açıklanan Veriler Değil, Halkın Yaşadığı Gerçeklik Esastır”

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı’ndan Kan Bağışı Kampanyası

EMLAK VERGİSİ 2. TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI

  • Salı 18.4 ° / 8.1 ° false
  • Çarşamba 18.9 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Perşembe 18.5 ° / 8.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.