Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

KÜÇÜKLER BADMİNTON GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

1

MANİSA -SPOR 26.02.2022 00:01:03 1011 0
KÜÇÜKLER BADMİNTON GRUP MÜSABAKALARI BAŞLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığının, “Okul Sporları 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı” faaliyet programında yer alan Okul Sporları Küçükler Kız ve Erkek Badminton Grup Müsabakaları Manisa’da başladı. Aydın, İzmir, Manisa, İstanbul, Kırşehir, Antalya, Muğla ve Denizli illerinden toplam 60 sporcunun katılım sağladığı müsabakalar, Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen açılış seremonisiyle start aldı.
Açılışa Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Mustafa Buldu, Okul Sporları Şube Müdürü Fatih Umut Altınışık, Şehzadeler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Özel, antrenörler ve sporcular katıldı. Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğinde Çok Amaçlı Spor Salonu’nda düzenlenen müsabakalarda kızlarda 5 takım, erkeklerde 7 takım mücadele ediyor. 27 Şubat Pazar günü sona erecek müsabakalar sonunda dereceye giren takımlar, Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazanacak. Sporcu ve antrenörlere başarılar dileyen Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, 'Gerek Okul Sporları gerekse Anadolu Yıldızları Ligi ve Spor Federasyonlarımızın düzenlemiş olduğu birçok önemli organizasyona ev sahipliği yapmaktayız. Okul Sporları faaliyetleri çocuklarımızın spora teşvik ve yönlendirmesi açısından çok önemli. Geleceğin şampiyonlarını burada ağırlamaktan mutluyuz. Manisa olarak tesislerimiz ve imkanlarımızla daima gençlerimizin hizmetindeyiz.' dedi.

 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.