Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Kuaför Derya'dan 'Yenigün'e Destek

0

GÜNDEM 29.06.2016 10:29:58 3248 0
 Kuaför Derya

Saruhanlı Cumhuriyet Mahallesi Park sokakta  yaklaşık  10 yıldır  erkek berberliği yapan İbrahim Genç'in,  traş  olmaya gelen vatandaşlara  Yenigün Manisa Gazetesi armağan etmesiyle başlayan uygulamaya bayan kuaförler de destek verdi.  Yerel gazetelerin ayakta kalabilmek, yayınlarını sürdürebilmek için zor şartlarda mücadele ettiğinin farkında olduklarını belirten Ceylin Güzellik Salonu işletmecisi Derya Taşer, “Kuaförümüze saç kesim, boya, fön, gelin başı, nişan başı, perma, kaynak, maşa, düz boya, röfle manikür, makyaj, çıt çıt, dip boya, kaş alımı, topuz ve manikür pedikür hizmetleri almak  için gelenler sıra beklerken şehirlerinde ne olup bitmiş haberdar olacaklar. Böylece toplumsal duyarlılık noktasında da önemli bir katkı sunulmuş olacak. Bu noktada zamanın tanığı olan gazetelerin daha fazla alınıp okunması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben yerel gazete almayan berber ve kuaför esnafı arkadaşlarımı gazete almaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

NAİME SEKİZLER


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: kuafor-deryadan-yenigune-destek
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.