KORONADA BÖLGELERE GÖRE VAKA DAĞILIMI

1

SPOR 21.09.2020 00:00:27 4006 0
KORONADA BÖLGELERE GÖRE VAKA DAĞILIMI

 

 
​​​​​​

Sağlık Bakanlığı tarafından illere göre koronavirüs vaka sayısı dağılımı belli oldu. Tabloda yer alan bilgiler şu şekilde;

Bir önceki güne göre yeni COVID-19 hasta sayısında, hastaneye yatırılan yeni hasta sayısında ve entübe edilen yeni hasta sayısında azalma (sırasıyla -%13,3, -%7,0 ve -%4,9), hastaneden taburcu edilen yeni hasta sayısında ise artış (%5,4) görülmüştür.

Bir önceki güne göre bölgelerdeki yeni hasta değişim yüzdesine bakıldığında; 12 İBBS-1 bölgesinin 11’inde azalma gerçekleşmiş olup en fazla azalış ise Ortadoğu Anadolu Bölgesinde görülmüştür (-%25,0).
 


4​​​​​​

65-79 yaş grubunda 1.000.000 kişiye düşen yeni COVID-19 hasta sayısı kadınlarda 24,4, erkeklerde ise 25,3’tür.

Bir önceki güne göre hastaneye yatırılan yeni hasta sayısındaki en fazla azalış Doğu Karadeniz Bölgesindedir (-%40,0). Bunun yanı sıra hastaneden taburcu edilen yeni hasta sayısındaki en fazla artış Ege Bölgesindedir (%28,1).

“Rakamlar Aynı Kaldı, Yoksulluk Büyüdü!”

Şehzadeler Belediyesi’nden Vergi Ödemesi Hatırlatması

Amedspor, Manisa FK’yı Deplasmanda 3-0 Mağlup Etti

Bakırlıoğlu: “Soru önergelerine yanıt vermeyen bakanlar tasarrufu yanlış anladı!”

Sağlık Meslek Örgütlerinden Tek Sağlık Günü Mesajı: “İnsan, Hayvan ve Çevre Sağlığı Bir Bütündür”

Başkan Besim Dutlulu Esnafı Dinledi: “Her Zaman Halkımızın İçindeyiz”

TGK Heyetinden BİK Genel Müdürü Abdülkadir Çay’a Ziyaret: “Basının Sorunlarını Elbirliğiyle Çözeceğiz”

Selçuk Özdağ ve İdris Şahin, Manisa Dostlar Meclisi’nin Konukları Oldu

  • Pazartesi 19.3 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Salı 18.4 ° / 8.1 ° false
  • Çarşamba 18.9 ° / 7.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.