KOLDERE'DE KUMAR OYNATILAN KIRAATHANEYE JANDARMADAN BASKIN

0

ASAYİŞ 21.11.2021 00:04:08 3737 0
KOLDERE


Saruhanlı ilçesinde bir kıraathanede kumar oynatıldığı ihbarını alan jandarma ekipleri, işletme sahibi ile 6 şahsı kumar oynarken yakaladı.
Saruhanlı'nın Koldere Mahallesinde, gece yarısından sonra işletmeciliğini Y.Y.'nin (34) yaptığı kıraathanede, alınan duyum üzerine Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ile Manisa İl Jandarma İstihbarat Şube ekipleri R.B. (46), A.Y. (46), O.K. (30), E.H.(49), A.K. (42), R.Ç. (52) isimli şahısların masa üzerinde bulunan kumar pulları, iskambil kağıtları ile nakit para karşılığında kumar oynadığı tespit edildi. Olayda ele geçirilen kumar pullarına, iskambil kağıtlarına ve 3 bin 110 TL kağıt banknot paraya el koyularak, jandarma tarafından geçici olarak muhafaza altına alındı.
İşletme sahibi olan Y.Y. isimli şahıs 'Kumar oynatmaya yer temin etme' suçundan şüpheli sıfatı ile ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı. Nöbetçi Cumhuriyet savcısına bilgi verilerek olayla ilgili tahkikata başlandı.
Bir şunu diyen bir yazı

Amedspor, Manisa FK’yı Deplasmanda 3-0 Mağlup Etti

Bakırlıoğlu: “Soru önergelerine yanıt vermeyen bakanlar tasarrufu yanlış anladı!”

Sağlık Meslek Örgütlerinden Tek Sağlık Günü Mesajı: “İnsan, Hayvan ve Çevre Sağlığı Bir Bütündür”

Başkan Besim Dutlulu Esnafı Dinledi: “Her Zaman Halkımızın İçindeyiz”

TGK Heyetinden BİK Genel Müdürü Abdülkadir Çay’a Ziyaret: “Basının Sorunlarını Elbirliğiyle Çözeceğiz”

Selçuk Özdağ ve İdris Şahin, Manisa Dostlar Meclisi’nin Konukları Oldu

MANSİAD’dan Mücahit Arınç ile Manisa Sanayisi Üzerine İstişare Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci’den EPDK Kararına Tepki

  • Pazartesi 19.3 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Salı 18.4 ° / 8.1 ° false
  • Çarşamba 18.9 ° / 7.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.