Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

KOCAÇEŞMESPOR’DA HEDEF SÜPER AMATÖR KÜME

Manisa 1.amatör küme takımlarından Kocaçeşmespor, yeni sezonda ligi şampiyon tamamlayıp, adını Süper Amatör Küme’ye yazdırmak istiyor.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 3.08.2022 10:00:00 465 0
KOCAÇEŞMESPOR’DA HEDEF SÜPER AMATÖR KÜME

 

 

 

Manisa 1.amatör küme takımlarından Kocaçeşmespor, yeni sezonda ligi şampiyon tamamlayıp, adını Süper Amatör Küme’ye yazdırmak istiyor.

 

Salihli'nin köklü kulüplerinden Kocaçeşmespor, yeni sezonda ligi şampiyon tamamlayıp, adını Süper Amatör Küme'ye yazdırmak istiyor.

Geçmiş yıllarda Salihli’yi Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil eden Kocaçeşmespor, 2022-2023 sezonunda Manisa 1. Amatör Küme’de mücadele edecek. Kırmızı-mavili ekipte yeni sezon öncesi kollar şampiyonluk için sıvandı. Şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Kocaçeşmespor’da ilk olarak yönetim belirlendi.

TÜRKKAN DÖNEMİ BAŞLADI

İlk olarak Teknik Direktör sorununu çözmek için çalışmalarına başlayan KocaçeşmesporYönetimi, takımın başına Abdullah Türkkan’ı getirdi. Türkkan, düzenlenen törenle sözleşmeye imza attı.

Takımın başına Abdullah Türkkan’ın getirilmesinin ardından Kocaçeşmespor’da transfer çalışmalarına başladı. Transfer çalışmalarına kaleci transferi ile başlayan Kırmızı-mavili ekip, kaleci Recep Günak ile el sıkıştı. Kırmızı-mavili ekip ayrıca Serhat Çiçek ve Kadir Özdemir, Oğuzhan Tuna, Eren Sümer ve Ferhat Bozdağ kadrosuna dahil etti.

Kocaçeşmespor Teknik direktör Abdullah Türkkan'ın raporu doğrultusunda takıma tranfer edilecek futbolcuları sırası ile birbir imza artırıyorlar.

Transfer çalışmalarına başlayan Kocaçeşmespor, güçlü bir kadro oluşturmak için, iç ve dış transfer çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: KOCAÇEŞMESPOR’ HEDEF SÜPER AMATÖR
  • Cuma 23.4 ° / 12.1 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.