KOCAÇEŞMESPOR'DAN BİRLİK BERABERLİK YEMEĞİ

0

SPOR 28.01.2022 00:10:47 1353 0
KOCAÇEŞMESPOR


Yemekte Kocaçeşmespor Başkanı Okan Çetin takımı Salihli Bizim ev sosyal tesislerinde bir araya gelerek dostluk kardeşlik bağlarını kuvvetlendirerek ligin son haftalarına girildiğini ve bu maçlardan da galibiyetle ayrılacaklarını sezona lig birincisi ve şampiyon olarak tamamlamak Play-offa katılarak Süper Amatöre çıkmak istediklerini belirttiler.
Yönetim kurulu ve futbolcular Salihli'nin köklü kulüplerinden olduklarını ve daha önce Süper Amatör kümeden bazı nedenlerden dolayı 1. Amatöre düştüklerini tekrar yeni yönetim oluşturarak tekrardan yeni takım kurduklarını ligi baştan sona çekişmeli zorlu mücadeleler ile devam ettiklerini ve son maçlara bir maç fazlalığı ile Razlıspor'un 3 puan önde giriyoruz  ve bunu en iyi şekilde degerlendirip şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz dediler.


 

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.