Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Kızılay Manisa İl Şube Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Efendioğlu görevden alındı

Kızılay Manisa İl Şube Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Efendioğlu görevden alındı.

MANİSA-GENEL 5.04.2023 09:49:00 1842 0
Kızılay Manisa İl Şube Yönetim Kurulu Başkanı  Atilla Efendioğlu görevden alındı

 

Atilla Efendioğlu 'nun konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama şöyle:

KAMUOYUNA  BİLGİLENDİRME

Bugün yaşanan gelişmeler ve basında çıkan haberler sonrası açıklama yapma gereği oluşmuştur.
Tam bir yıl önce 30.Mart.2022 günü yapılan genel kurul ile Kızılay Manisa İl Şube Başkanlığı yönetim kuruluna seçilmiş idik.

 06.Şubat.2023 pazartesi günü hepimizin  büyük acı ile sarsıldığı 11 ili ve yaklaşık 13.500.000 nüfusu kapsayan deprem felaketini yaşadık.

.Yaşanan büyük felaket sonrası   yönetim kurulumuz , profesyonel çalışanlarımız  , kadın teşkilatımız  ve gönüllülerimizin desteği ile gerek Manisa’da gerek Afet bölgesinde  Manisalı İyiliksever hemşerilerimizin yaptığı ayni ve nakdi bağışları topladık , İlimizde ve bölgede  depremzede vatandaşlarımıza ulaştırdık ve çalışmalarımız halen devam etmektedir. Yaklaşık 30 adet TIR ile Yaklaşık 15.000.000 TL  tutarındaki nakdi ve ayni    yardımı bölgeye ulaştırdık.

Yaşanan felaket sonrası basında ve sosyal medya platformlarında çıkan Kızılay’ a yönelik yapılan eleştiriler her Türkiye Cumhuriyeti  Vatandaşı ve Kızılay dostu gibi bizleri de çok  üzmüştür. Çıkan haberler  konusunda bilgi sahibi olunması için  ve
GEREKEN REFLEKSİN GÖSTERİLMESİ İÇİN  anlık mesajlaşma programları  üzerinden muhataplarından birine bu haberi göndermeye çalışılırken  yine Kızılay ailesine ait  bir başka gruba göndermiş bulunmaktayım.

Yapılan  bu paylaşım nedeni ile bugün itibari ile Kızılay Manisa İl Başkanlığı yönetim kurulu olarak KIZILAYIN İTİBARINI ZEDELEMEK GEREKÇESİ İLE  Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu kararı ile  GÖREVDEN ALINMIŞ  bulunmaktayız. Şahsım ve Yönetim kurulu olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana bırakın Kzılayın itibarını zedelemeyi , karşılaştığımız  her platformda Genel Merkez Yönetim ve Denetim kurulu tarafından zedelenen itibarını yükseltmek için gayret içinde bulunduk.

İl Şube Yönetim Kurulu Başkanı olarak şahsım tarafından yapılan bu paylaşım nedeni ile tüm yönetim kurulunun görevden alınmasını da anlamış değilim .Söz konusu paylaşımı yapan ben olduğum halde Kızılay Manisa delegelerinin desteği ve iradesi ile göreve gelen şahsım hariç diğer yönetim kurulu üyelerine yapılan haksızlığı ve anti demokratik uygulamayı kabul etmem de mümkün değildir.

Bununla birlikte hayırsever , iyiliksever olmak için bir sıfata gerek görmeyen , bulundukları görev nedeni ile   maaş , hakkı huzur , yolluk v.b. herhangi bir  ödenti almadan meccanen  hatta kendi parasını harcayan  İl Şube Yönetim Kurulu Üyeleri olarak   GEREKEN REFLEKSİN GÖSTERİLMESİNİ  istediğimiz için ; Maaş alarak çalışan Genel Merkez Yönetim ve Denetim  Kurulu üyeleri tarafından  cezalandırılmış  bulunmaktayız. Konunun kısa özeti budur.

Kamuoyunun merak içinde olduğu bir  hususu buradan bir kez daha soruyorum. Kızılay Genel  Merkez Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu olarak Kızılaya bağlı şirketlerden Hakkı Huzur ücreti alıyor musunuz ? Alıyorsanız ne kadar?

Söz konusu gelişmeler Kamuoyunun Bilgisine sunulur.Saygılarımla.

Atilla Efendioğlu


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.