Kısa çalışma ödeneğinin süresi 31 Mart'a kadar uzatıldı

0

EKONOMİ 19.02.2021 11:37:34 1697 0
Kısa çalışma ödeneğinin süresi 31 Mart



Yeni Koronavirüs (Covid-19) Nedeniyle Dışsal Etkilerden Kaynaklanan Dönemsel Durumlar Kapsamındaki Zorlayıcı Sebep Gerekçesiyle Kısa Çalışma Uygulanan İş Yerleri İçin Kısa Çalışma Ödeneğinin Süresinin Uzatılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre, 4447 sayılı 'İşsizlik Sigortası Kanunu'nun geçici 23'üncü maddesinde belirtilen esaslar çerçevesinde, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle dışsal etkilerden kaynaklanan dönemsel durumlar kapsamında zorlayıcı sebep gerekçesiyle 31 Ocak 2021'e kadar (bu tarih dahil) kısa çalışma başvurusunda bulunan iş yerleri için kısa çalışma ödeneğinin süresi, anılan Kanun'un ek 2'nci maddesi kapsamındaki uzatma süresiyle sınırlı kalmaksızın, 29 Haziran 2020 tarihli ve 2706 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı'nda belirtilen esaslar çerçevesinde ve 22 Aralık 2020 tarihli ve 3317 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile uzatılan 2 aylık süreden sonra başlamak üzere 31 Mart 2021'e kadar uzatıldı.

 

Büyükşehir’den Keneye ve Haşerelere Karşı 7/24 Müdahale

200 TL İle Artık Sadece Kurdele ve İğne Alınabiliyor

17 Yaşındaki Girişimci Kuyumcu Dükkanı Açtı

YUNUSEMRELİ GÜREŞÇİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

Akhisar Esnafından Merhum Ferdi Zeyrek İçin Su Hayrı

Manisa'da 34 Yıl Hapis Cezalı Cezaevi Firarisi Yakalandı

Eğitim-İş’ten Manisa’da Liyakat ve Adalet Çağrısı

Sözler Tutuluyor Yollar Yapılıyor

  • Perşembe 40.8 ° / 18.1 ° Güneşli
  • Cuma 42 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 37.6 ° / 21.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.