Kırkpınar 3'üncüsü Oldu Kulalıları Sevince Boğdu

0

BÖLGE 26.07.2016 12:08:29 1398 0
Kırkpınar 3

Her yıl geleneksel olarak yapılan tarihi Kırkpınar güreşleri sona erdi. Kulalı pehlivanların da boy gösterdiği güreşlerde ilk defa 56 baş pehlivanın karşılaştığı Başpehlivanlık güreşlerinde Kulalı güreşçi Enes Mustafa Akşehirlioğlu Kula'yı temsilen güreşti. Yapılan güreşlerde 'Deste Ortaboy'da rakiplerini tek tek yenerek yarı finale kalan Kulalı Güreşçi Enes Mustafa Akşehirlioğlu müsabakaların sonunda Kırkpınar Deste Ortaboy üçüncüsü olarak kürsüye çıktı. Enes Akşehirlioğlu'nun bu başarısı hem Kula'da hem de Manisa'da sevinçle karşılandı.
Enes Akşehirlioğlu, 'Tarihi Kırkpınar güreşlerini arkadaşlarımız ile birlikte hocamız Onur Şenel eşliğinde hazırlandık. Deste Ortaboy klasmanında rakiplerime karşı iyi mücadele ederek yarı finale kaldım ve Kulalı olarak ilçeme Kırkpınar'dan bronz madalya getirmenin mutluluğunu yaşadım. Bu başarımda bende emeği çok olan başta Onur Hocam, Ailem ve destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu başarımı Tüm Kulalılara hediye ediyorum.' dedi.

HABER MERKEZİ

Yunusemre’de 17 Kilometrelik Yolda Asfalt Seferberliği Başladı

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.