Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Kırkağaç Ziraat Odası İnternette Tarımsal Pazarlama Mağazası Açacak

0

EKONOMİ 14.12.2020 21:15:35 2790 0
Kırkağaç Ziraat Odası İnternette  Tarımsal Pazarlama Mağazası  Açacak


Manisa’da Kırkağaç Ziraat Odası Başkanlığı, (KZOB)  üreticilerin ürettiği tarımsal ürünlerin pazarlanması, daha geniş kitlelere ulaşabilmek amacıyla internette mağaza açacak. Konuyla ilgili oda personeline eğitim semineri verildi. Kırkağaç’ta coğrafi işaret tescil belgeli Kırkağaç Kavunu başta olmak üzere birçok ürün yetişiyor. Kırkağaç Kavunu’ndan yılda ortalama 40 bin ton rekolte elde ediliyor. 
 
Kırkağaç Ziraat Odası Başkanı Emin Özarı yaptığı açıklamada, “2021 yılından itibaren daha geniş kitlelere ulaşabilmek ve ürünlerimizi daha fazla ailemizin mutfağına ve sofrasına ulaştırabilmek amacıyla odamızın markasını Hepsiburada, GittiGidiyor, N11 ve Trendyol gibi sanal mağazalarda da şubeler açacağız. Bu internetteki sanal mağazalarımızda yer almak için hizmet binamızda personelimize bir eğitim semineri verildi” dedi. 
 
Üreticilerin ürettiği tarımsal ürünlerin pazarlanması için çalıştıklarını kaydeden Özarı, üreticilerden destek istedi. Özarı, “Bugünün küçüğü olan markamız Allah izin verirse, üreticilerimiz destek verirse, ileri de ulusal bir marka olmaya doğru çalışmalarına devam edecektir. Allah yolumuzu açık etsin. Amacımız ne kar etmektir ne de para kazanmaktır, tamamen çiftçilerimize hizmet etmektir.  Çünkü çiftçilerimiz ne zaman kendi ürünlerini kendileri paketleyip satabilirlerse işte o zaman gerçek manada para kazanmaya başlayacaklardır.Çünkü hiçbir ticaretçi hiçbir tüccar bizim ürettiğimiz mallarımızı bir lira fazla vermez, elinden geldiğince düşük fiyatı almaya çalışır. Onun için biz kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz. Kendi ürünlerimizi kendimiz pazarlayacağız. Yaptığımız işi kimse küçük görmesin, çıraklığını yapmadığınız bir işin ustası olamayız. Unutmayalım ki ulu çınarlar da ilk toprak yüzüne çıktığında küçük bir ot parçasıydı. Onun için gelecekten Allah'ın izniyle ve sizlerin desteği ile çok umutluyuz. Bu marka sizin markanız, bu marka Kırkağaç'ın markası, el ele verin paylaşımlar yapın, kendi sanal hesaplarınızda bunları paylaşın, büyürsek hep beraber büyüyeceğiz” diye konuştu.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.