Kayıp Para ve Ziynet Eşyası Sahibine Teslim Edildi

Salihli Belediyesi Zabıta ekipleri, bulunan para ve ziynet eşyasını titiz çalışma sonucunda sahibine ulaştırarak mağduriyet yaşanmasını önledi.

GÜNDEM 18.11.2025 22:37:29 28 0
Kayıp Para ve Ziynet Eşyası Sahibine Teslim Edildi

                  (MHA)      Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, vatandaşların güvenliğini ve emanet bilincini önceleyen örnek bir çalışmaya daha imza attı. Zabıta Müdürlüğü’ne bir vatandaş tarafından teslim edilen bir miktar para ve ziynet eşyası, ekiplerin hızlı ve dikkatli araştırması sonucu kısa sürede sahibine ulaştırıldı. Kayıp eşyayı bulan duyarlı vatandaşın ekiplerle temasa geçmesiyle başlayan süreç, zabıtanın titizlikle yürüttüğü incelemeler sonucunda olumlu şekilde sonuçlandı.

Zabıta ekipleri, teslim edilen para ve ziynet eşyasının gerçek sahibini belirlemek için detaylı bir değerlendirme yaptı. Sahiplik bilgileri, kayıp beyanları ve ilgili tutanaklar karşılaştırılarak doğrulama sağlandı. Yapılan incelemelerin ardından eşyaların doğru kişiye ait olduğu tespit edildi. Kayıp eşyalar tutanak eşliğinde sahibine teslim edilerek süreç resmî olarak tamamlandı.

Salihli Belediyesi, konuyla ilgili açıklamasında vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına zabıta birimlerinin özveriyle görev yaptığını vurguladı. Belediyeden yapılan açıklamada, “Zabıta personelimiz, kaybolan eşyaların sahibine ulaştırılması konusunda büyük bir hassasiyetle çalışmaktadır. Bu tür durumlarda zamanında yapılan bildirimler hem doğru tespiti kolaylaştırıyor hem de vatandaşlarımızın hak kaybını önlüyor” denildi.

Açıklamada ayrıca, kayıp eşyayı bularak zabıta ekiplerine teslim eden duyarlı vatandaşa teşekkür edildi. Belediyenin güvenli şehir hedefi doğrultusunda zabıta memurlarının önemli bir görev üstlendiği belirtilerek, toplumun bu bilinçle hareket etmesinin büyük değer taşıdığı ifade edildi.

Salihli Belediyesi, benzer durumlarda vatandaşlara kayıp eşyaları gecikmeden zabıta birimlerine ulaştırmaları çağrısında bulundu. Belediye, düzenli ve güvenli bir kent yaşamının ancak hem kurumların hem de vatandaşların ortak sorumluluğuyla mümkün olduğuna dikkat çekti.

Manisa’da Abartı Egzoz Denetiminde 64 Araç Men Edildi

Beşiktaş Eski Asbaşkanı Levent Erdoğan’a Veda

Akhisar’daki Narkotik Operasyonda 3 Şüpheli Tutuklandı

Garaj Caddesi’nde Asfalt Yenileme Başladı

4. Ulusal Jeopark Forumu Manisa’da Başlıyor

Kayıp Para ve Ziynet Eşyası Sahibine Teslim Edildi

“Kral Çıplak” Tiyatro Oyunu Turgutlu’da Sahnelenecek

Vergi Ödemelerinde Son Gün 1 Aralık

  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 4.8 ° Güneşli
  • Cuma 15.1 ° / 5.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.