Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

KARAKÖYSPOR FK'DA FERDİ ÖZTÜRK DÖNEMİ

1

SPOR 21.08.2020 09:30:47 8906 0
KARAKÖYSPOR FK

 
Manisa süper amatör küme ekiplerinden Karaköyspor Fk 2020-2021 sezonunda takımın başına teknik Sorumlu olarak Ferdi Öztürk’ü getirdi.
 


 Karaköyspor FK yeni sezon için hazırlıklara başladı. İlk olarak takımın başına teknik sorumlu olarak Ferdi Öztürk’ü getirdi. Uzun yıllar Yunusemre Belediyespor futbol alt yapı koordinatörlüğünü yapan Ferdi Öztürk’ün yardımcılığını Taylan  Dumanlıbarut yapacak.
 
Karaköysor Fk Başkanı Osman Yıldırım, yöneticiler Gökhan Çapar ve Cihat Bardakçı’nın da hazır bulunduğu,  kulüp binasında düzenlenen imza töreninde Karaköyspor Fk kulübü başkanı Osman Yıldırım “Karaköyspor FK olarak ilimizin en büyük semtinde çocuğa, gence sportif, kültürel ve akademik anlamda katacaklarımız ile fark oluşturmak istiyoruz.
 
Her yaş grubunun futbol oynayabileceği takımları, semtimizdeki okulları araştırarak oluşturacak, zaman içerisinde vereceğimiz eğitimler ile elit futbolcuları, okullarında öğrenimlerini de kontrol etmek kaydıyla Manisa ve Türk Futboluna kazandırmayı düşünüyoruz.
Bu amaç doğrultusunda, futbol takımlarımızın sevk ve idaresinde üst düzey görevi teknik Sorumlu olarak Ferdi Öztürk ve ekibine teslim ettik.
Bu konuda onların gençlik dinamizmlerime ve oluşturdukları sinerjiye ben ve yönetim kurulu üyelerim kalben inanmaktayız. Büyük işleri gençler ve onların yüksek inançları ile başaracağız inşallah. Hayırlı uğurlu olsun. “dedi.
 
Teknik sorumlu Ferdi Öztürk’te  “İnşallah kuruluşu ile birlikte üstlendiği tarihi misyonu Karaköy semtinin takımı olan Karaköyspor Fk’yı layık olduğu yerlere taşıyacağız. Her iki taraf için hayırlı olmasını temenni ediyorum. ”açıklamasını yaptı.
 
 

Muharrem KAZER
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.