Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KARADAĞ’IN LİSTESİ MANİSA’YI KUCAKLADI

İYİ Parti’nin Şehzadeler Adayı Ahmet Karadağ Manisa’nın herkesimini kucaklayan bir listeyle seçmen karşısına çıkacak.

20.02.2024 17:56:00 1309 0
KARADAĞ’IN LİSTESİ MANİSA’YI KUCAKLADI

 

Şehzadeler’de partilerin Belediye Başkan adayları belli olduktan sonra gözler meclis üyelerine çevrilmişti. İYİ Parti’nin Şehzadeler Adayı Ahmet Karadağ Manisa’nın herkesimini kucaklayan bir listeyle seçmen karşısına çıkacak. Farklı meslek kollarından ismin yeraldığı Ahmet Karadağ’ın listesinde Manisalıların tanıdığı ve güven duyulan isimler bulunuyor.

LİSTEDE DİKKAT ÇEKİCİ İSİMLER
Geçmişte Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan ve camianın sevdiği isimlerden Ertan Elbeyli’nin eşi Vildan Elbeyli’de listede yeraldı. Elbeyli ailesinin geniş çevrelerce sevildiği ve saygı duyulduğu biliniyor. Halen İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan İsmet Faruk Arslan’da listeye ağırlık katan isimler arasında yer alıyor. Listede ayrıca İYİ Parti önceki dönem İl Başkan Yard. Mehmet Ediz Kontenjan 1. sırada yeraldı. Uzun yıllar CHP’de siyaset yapmış köklü ailelerden olan Halil Erçin ve Doğru Yol Partisi döneminde Genel Merkez düzeyinde görev yapan tanınan ailelerden Mimar Sadık Akçakın ismi göze çarpıyor. Alperen Ocakları Eski Başkanı Ercan Çetinkaya, çarşının sevilen isimlerinden Umut Erpolat, Roman vatandaşlardan Yıldırım Zorluer gibi isimler de listede bulunuyor.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.