Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

KARABAĞLAR FK, REKORA GİDİYOR

0

SPOR 14.12.2021 11:22:24 1350 0
KARABAĞLAR FK, REKORA GİDİYOR

 

 

Karabağlar Kulüp başkanı Nejat Kunal ; “Biz sonuçta her ne kadar amatör kategori de olsakta resmi olarak TFF ye bağlı olan bir kulübüz ve 26 resmi maç da yenilmedik, dolayısıyla bunca emek ile ve ekonomik mücadeleye rağmen böyle bir başarı geliyorsa gerekli kurumlardan ödül beklemek en doğal hakkımız,” dedi.
Pandemi öncesi 19 maçlık namağlup serisi ile süper amatör lige merhaba diyen Karabağlar FK Kulübü bu hafta oynayacağı maçıda kazanırsa rekoruna devam edecek. Sami Gider İzmir süper amatör lig D grubu ekibi Karabağlar FK bu sezon oynadığı 7 maçıda kazanarak namağlup serisini 26 yaptı.
Bu sezon oynadığı 7 maçta 6 galibiyet 1 beraberlik alan Karabağlar FK, 19 gol attı,kalesinde 3 gol gördü ve 19 puanla lider bulunuyor. Turuncu beyazlılar, hafta sonu oynacağı Karabağlar derbisinde güçlü rakibi Karabağlar Gençyıldız maçının hazırlıklarına başladı.
KUNAL “ TFF ve DİĞER DEVLET KURUMLARIMIZDAN BEKLENTİM DEVAM EDİYOR”
Sayfamıza çok özel açıklamalarda bulunan başkan Kunal sözlerine şu şekilde devam etti ;
“ Biz sonuçta her ne kadar amatör kategori de olsakta resmi olarak TFF ye bağlı olan bir kulübüz ve 26 resmi maç da yenilmedik, bu hafta yenilmezsek Trabzonsporu da geri bırakmış olacaz, dolayısıyla bunca emek ile ve ekonomik mücadeleye rağmen böyle bir başarı geliyorsa gerekli kurumlardan ödül beklemek en doğal hakkımız, bugün bu kulüplere gerekli olan nakdi destek nakdi ödüldür bu konu da TFF den beklentimiz var. Bizleri artık görsünler, başarıyı ödüllendirmek diğer takımlara örnek olur ve başarılı olmak bu ödülü elde etmek için tüm takımlar mücadele eder, izmir Askf de seçimler sonrası Sayın Efkan Muhtar başkanımız ve ekibi güzel işler yapıyorlar ve yoğunlar kendileri bizim namağlup ödül beklentimizi kesinlikle karşılar. Askf'ye ve başkanımıza güvenimiz sonsuz, şahsım olarak TFF ve diğer devlet kurumlarimizdan beklentim devam ediyor ve bu konuda bu haftada yenilmezsem

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: karabaglar-fk-rekora-gidiyor
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.