Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Manisa'ya gelecek

1

GÜNDEM 21.01.2022 00:04:21 1458 0
Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, Manisa
Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç ve Kamu Denetçilerinden oluşan KDK Heyeti  “Ombudsman Halkla Buluşuyor’’ programı çerçevesinde 26-27 Ocak 2022 tarihlerinde Manisa’da olacak.

Ombudsman Şeref Malkoç, Manisa ziyareti kapsamında ilk olarak 26 Ocak’ta Manisa Valisini, büyükşehir belediye başkanını, baro başkanını, sanayi ve ticaret odası başkanlarını ziyaret edecek 27 Ocak Perşembe günü öğleden sonra “Ombudsman Halkla Buluşuyor” toplantısı gerçekleştirilecek. Başdenetçi Şeref Malkoç ve Kamu Denetçileri, 27 Ocak 2022 Perşembe sabahı ise Manisa’da görev yapan basın ve medya temsilcileriyle kahvaltılı bir toplantı düzenleyecek.



 

Manisa Gazeteciler Cemiyeti ile İlkserver Arasında Dijital İş Birliği Protokolü

MCBÜ’de TUSAŞ Genel Müdürü Dr. Mehmet Demiroğlu “Dönüşümü Yönetmek” Konulu Konferans Verdi

Turgutlu Belediyesinden Çöp Ev Temizliği

Manisa’ya Şehit Ateşi Düştü

Manisa’da İŞKUR, SGK ve Yeşilay’dan Vatandaşlara Bilgilendirme Toplantısı

Yusuf Atılgan Roman Ödülü’nün Sahibi Gönül Çatalca Oldu

Başkan Balaban’dan Gençlere: “Başarının Sırrı Çalışmaktan Geçer”

Atatürk’ün Manisa’ya Teşrifinin 100. Yılı Törenlerle Anıldı

  • Cumartesi 18.2 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Pazar 16.3 ° / 5.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 15.1 ° / 4.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.