Kaldırımlar Yarım-Yamalak!

0

GÜNDEM 9.10.2016 12:24:20 1655 0
Kaldırımlar Yarım-Yamalak!

Saruhanlı'da Adeta harabe yığınını andıran delik-deşik kaldırımlar kentin hemen-hemen her yerinde göze çarpıyor. Her gün binlerce vatandaşın yürüdüğü kaldırımların onarılmaması ise vatandaşlarca şikâyet konusu oluyor. Yapımı ya da onarım tamamlanmamış kaldırımlar ise büyük tehlike arz ediyor. Yayaların delik deşik halindeki kaldırımlara takılıp düşme tehlikesiyle karşılaşılmaması için, bazen yollarından yürümeyi tercih ettikleri gözlemleniyor. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Saruhanlı Atatürk Mahallesi 7 Eylül Caddesinde bir ay önce  başlatılan ve ihmal edilen kaldırım onarım çalışmaları kaplumbağa hızıyla ağır-ağır yürütülüyor. Duyarlı bazı vatandaşlar, ‘sistemli, planlı ve düzenli’ bir çalışmanın hayata geçirilmemesi nedeniyle kaldırım onarımlarının tamamlanmasının uzun zaman olacağının anlaşıldığına işaret ediyor.

Sitemkâr vatandaşlar, bir yer onarılırken henüz tamamlanmadan, ekiplerin “torpilli” bölgelere yönlendirilmeleri ile işlerin taksit-taksit ve yarım yamalak yürütüldüğünü belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den verilen sözlerin ve yapılan yatırımların kısa sürede bitirilmesini istedi.

ZÜLFÜKAR SEKİZLER

Oruçoğlu Oreko Otel, Alfa45 Spor Kulübü’ne Sponsor Oldu

Manisa’da Sivil Katılım Stratejisi tanıtıldı

Oyun Akhisar’da sahne aldı: tiyatro dolu gece

MASKİ Narlıdere’nin 15 Yıllık Su Çilesine Son Verdi

Demirci’de 74 Milyonluk Asfalt Yatırımı Sürüyor

SELÇUK ÖZDAĞ: “KAMU PERSONEL REFORMUNA İHTİYAÇ VARDIR!”

Turgutlu’da 83 bin sentetik ecza ele geçirildi

YUNUSEMRE ZABITADAN OKUL ÇEVRELERİNDE DENETLEME

Anahtar Kelimeler: kaldirimlar-yarim-yamalak
  • Pazar 5.3 ° / 3.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 7.2 ° / 4.8 ° false
  • Salı 7.7 ° / 5.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.