Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Kağan’ın sünnet düğünü Germen-Haspolat ailelerini mutluluğa boğdu

Kağan’ın sünnetinde Germen-Haspolat aileleri evlatlarının mutluluğunu düğüne katılan dostları ile paylaştı.

MANİSA-GENEL 19.05.2023 17:35:00 2415 0
Kağan’ın sünnet düğünü  Germen-Haspolat ailelerini mutluluğa boğdu

 

 

Manisa İtfaiyesi 112 komuta merkezi sorumluları arasında bulunan Hamdi Mergen ve CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi Ana Bilimdalı Sekreteri Hatice Germen’in oğlu Kağan’ın sünnetinde Germen-Haspolat aileleri evlatlarının mutluluğunu düğüne katılan dostları ile paylaştı.
   

Yunusemre ilçesi Kenan Evren Sanayi sitesi Esnaf kefalet Düğün salonundaki Kağan Germen’in sünnet gecesine Haspolat ailesinin önemli isimlerinden Vestel Beyaz Eşya Sanayi Genel Müdürü Erdal Haspolat, Anneanne-dede Muazzez-Şahin Haspolat, Babaanne-Dede Yurdanur-Yunus Germen, Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Gürhan İnal, itfaiyeciler, CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi personelleri ve çok sayıda davetli topluğu katıldı.
   

23 Nisan ilkokulu 3. Sınıf öğrencisi olan Kağan Germen, sünnet düğünde anne ve babası Hatice –Hamdi Germen ile birlikte sünnet pastasını birlikte kesti. Sünnet çocuğu Kağan, sonrasında anne ve babası ile piste oynaması davetlilerden alkış aldı. 
  Hatice –Hamdi Germen çifti oğullarının sünnetine katılan davetlileri salon girişinde tek tek karşılayarak düğüne katıldıkları için teşekkürlerini ilettiler.

 

Ahmet ÜNSAL


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.