Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kadın polis memurundan 3. Kitap; Sessiz kalma ve Aile kralların bile giremediği bir Kaledir

Manisa Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile içi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğinde görevli başarılı Polis Memuru Özlem Özbek3. Kitabını; Sessiz kalma ve Aile kralların bile giremediği bir Kaledir yayınladı.

KÜLTÜR-SANAT 12.04.2023 12:30:00 3000 0
Kadın polis memurundan 3. Kitap; Sessiz kalma ve Aile kralların bile giremediği bir Kaledir

 

 

 

 

Manisa Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile içi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliğinde görevli başarılı Polis Memuru  ve  aynı zamanda “ Sessiz kalma ve Aile Kralların Bile Giremediği Bir Kaledir” isimli kitapların Yazarı Özlem Özbek’in  üçüncü kitap çalışması olan  “Bağımlılık ve Şiddet Sarmalı”  Türk Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü olan 10 Nisan’da okuyucusuyla buluştu. Kitabında Madde ve Alkol Bağımlılığının Şiddete zemin oluşturduğundan   ve bağımlılığın önlenmesi yönünde yapılan çalışmalardan bahseden Özbek, “Bağımlılığı önlemek tedavi etmekten daha kolaydır.”  

Ailelere farkındalık sağlamak ve bilinç kazandırmak tek dileğimiz, Madde bağımlılığı ile mücadele sorunu sadece ülkemizin değil, tüm dünyanın ortak sorunu, Türk Polisi maddeleri ele geçirmede tüm dünya ölçeğinde en başarılı Polis teşkilatıdır,  (Birleşmiş Milletler Güvenlik Raporu) ‘Kimyasal terör’ adını verilen uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadelede tüm kesimlere (Ailelere, eğitim kurumlarına, Belediyelere, medyaya, STK’lara) büyük görevler düştüğünü,  ayrıca Polisin  madde bağımlılığı ile mücadelede sadece sahada değil, bilinçlendirme ve farkındalık sağlamada da etkin olarak görev yaptığını ve  Eğitim kurumlarında ve diğer alanlarda vatandaşların medya okuryazarlığı konusunda gece gündüz demeden görevi başında olduğunu  söyledi.  

Eğer bu alanda toplumsal olarak gerçek başarı sağlanmak isteniyorsa Polise olan desteğin  artarak devam etmesi gerektiğinin de altını çizen Özbek, Devletimiz maddeyle mücadelede kurumlar olarak üzerine düşen görevleri büyük bir ciddiyet ve özveri ile yapmaktadır, Bu kitap çalışmasını ailelere bir başucu eser olarak okumalarını ve çocuklarımıza sağlıklı yarınlar için katkı sunmak istiyorum, dedi..
 

Basın olarak Soma Emniyet Müdürlüğünün başarılı polis memuru Sevgili Özlem Özbek hanımı tebrik ediyor, yeni çalışmalarında buluşmak üzere hayırlı olmasını diliyoruz.

 

Haber. Ahmet ÜNSAL

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.