KADES GÖRSELİ AÇILDI

0

GÜNDEM 26.11.2021 20:47:38 1332 0
KADES GÖRSELİ AÇILDI

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Aile içi ve Kadına Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ve Manisa Kent Konseyi tarafından farkındalık oluşturmak adına ‘Kadınlar için daha aydınlık bir gelecek’ şiarıyla Güzelyurt Mahalle Muhtarlığında oluşturulan Turuncu Bahçe ve KADES görselinin açılışı yapıldı.
Açılışa, Yunusemre kaymakamı Atilla Kantay ve eşi, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykarave eşi, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Haşim Bilir Yener, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hüsnü Uz, Manisa Kent Konseyi Başkanı Ahmet Karadağ, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MHP KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, İYİ Parti İl Kadın Politikaları Başkanı Fatma Şencel, Yunusemre Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Gülbahar Akyıldız, Türk Kadınlar Birliği Derneği Başkanı Ayşenur Çetindağ ve Yönetimi katıldı.

Yunusemre’de 17 Kilometrelik Yolda Asfalt Seferberliği Başladı

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Anahtar Kelimeler: kades-gorseli-acildi
  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.