Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Judo Antrenörü Halil Atmaca: "Yolumuz uzun, daha başarmamız gereken birçok hedef var"

Milli judocu Sümeyye Kaya, milli takım seçmelerinde birinci olarak Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde (EYOF) ülkemizi temsil etmeye hak kazandı

MANİSA -SPOR 28.05.2022 12:29:00 2300 0
Judo Antrenörü Halil Atmaca:

 

 

Milli judocu Sümeyye Kaya, milli takım seçmelerinde birinci olarak 24-30 Temmuz tarihleri arasında Slovakya’nın Banska Bistrica kentinde yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Yaz Festivali’nde (EYOF) ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

 

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Yunusemre Belediyespor Judo Antrenörü Halil Atmaca, Avrupa'nın en büyük spor organizasyonlarından birinde yer alacak olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Başarıların tesadüf olmadığını belirten Atmaca, "Sümeyye hem karakter hem yetenek olarak geleceği parlak bir sporcu. Bu seviyelere gelmek için çok çalıştı. Fransa'daki Okul Sporları Dünya şampiyonluğunun ardından birkaç gün içinde Ankara'daki seçmelere davet edilip orada da birinci olması kolay bir şey değil. Başarısıyla hepimizi gururlandırdı. EYOF, Avrupa'nın en başarılı genç sporcularının yer aldığı çok büyük bir organizasyon. Orada olmak mutluluk verici. Yolumuz uzun. Önümüzde başarmamız gereken birçok hedef var. Disiplinli bir şekilde çalışarak bileğinin hakkıyla bu seviyelere gelen kızımızın EYOF'ta da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Ona güvenimiz sonsuz" dedi.

Halil Atmaca, başarı yolunda yalnız yürümediklerini de sözlerine ekleyerek, "Bu yıl ulusal ve uluslararası müsabakalarda büyük başarılar elde ettik. Bizlere bu yolda tam destek veren Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Yunus Öztürk ve Kulüp Başkanımız Arif Alkan'a teşekkür ediyoruz. Duayen hocamız Ali Atmaca'nın izinde ekip arkadaşlarımızla beraber sistemli çalışarak bize verilen desteklere layık olmaya çalışıyoruz. İnşallah daha büyük hedefleri hep beraber başaracağız" diye konuştu.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.