Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

JANDARMADAN TRAFİK DENETİMİ

0

ASAYİŞ 13.08.2021 11:33:47 1463 0
JANDARMADAN TRAFİK DENETİMİ



Yapılan açıklamada,
“Otobüs, minibüs vb. toplu ulaşım araçlarının karıştığı kazaların ve bu kazaların sonucunda ortaya çıkabilecek ölüm ve yaralanmaların önlenmesi, söz konusu insan ise   '1 Can Kaybı Bile Fazladır” anlayışı ile 'Trafikte Her Yıl Daha İyiye' ideali çerçevesinde Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik Timleri ve bu timlerden oluşturulan sivil trafik denetim personeli tarafından Toplu Ulaşım Araçlarının Denetimi faaliyeti icra edilmiştir.
Denetim esnasında sürücülerin yorgun/uykusuz bir şekilde araç kullanmamaları, seyahat esnasında sürücü, yardımcı personel ve tüm yolcuların emniyet kemerlerinin takılı olması konusunda gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır.Eş zamanlı olarak icra edilen denetim faaliyeti sonucunda; (455) araç kontrol edilmiş, 2918 Sayılı Karayolları Trafik Kanununun 78/1-a “Emniyet Kemeri Takmamak” maddesinden (19) adet, 65/1-a “Taşıma Sınırı Üstünde Yolcu Almak” maddesinden (2) adet olmak üzere toplam (79) sürücü ve yolculara (39.921) TL trafik idari para cezası uygulanmış, (26) araç trafikten men edilmiştir.
Önümüzdeki günlerde benzer denetim faaliyetlerine devam edileceği kamuoyunun bilgisine sunulur.”denildi.

 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: jandarmadan-trafik-denetimi
  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.