Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Jandarma Motosikletli Trafik Timleri (HIZIR) ve Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri (HUZUR)Görevde

0

ASAYİŞ 4.03.2021 17:35:51 1948 0
Jandarma Motosikletli Trafik Timleri (HIZIR) ve Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri (HUZUR)Görevde

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü il genelindeki motosiklet kazalarının azaltılması amacıyla 'Özel denetim ekibi' oluşturuldu. 



Yapılan açıklamada,
'Manisa Trafik kazaları küresel ölçekte insan hayatına olumsuz etki eden nedenlerin başında gelmektedir. Ülkemizde ve Dünya genelinde trafik kazaları sonucu meydana gelen ölüm ve yaralanma sayılarındaki artış toplumsal ve ekonomik kayıpların ciddi boyutlara ulaşmasına neden olmaktadır.
Dünya Sağlık Örgütü tarafından halk sağlığı sorunu olarak tarif edilen trafik kazaları nedeniyle dünyada ortalama 1 Milyon 350 bin kişi hayatını kaybetmekte ve 78 milyon kişi yaralanmaktadır.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı olarak Karayolu trafiğinin daha güvenli hale gelebilmesi için trafik güvenliği konusunda kurumsal sorumluluğumuzun bilincinde olarak sürekli, düzenli, etkili ve uyum içerisinde, Trafik denetim ve bilgilendirme faaliyetlerine devam edilecektir.
Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Belgesi (2021/2030) çerçevesinde İlimizde meydana gelen trafik kazası sayılarının azaltılarak trafik kazasından can kaybı ve yaralanmaları en aza indirmek öncelikli hedefimizdir.
Manisa ilimizde Traktör ve Motosikletlerin karıştığı trafik kazaları önemli yer tutmaktadır. Meydana gelen kazaları önlemek için İl Jandarma Komutanlığımız bünyesinde görevli olan Jandarma Motosikletli Trafik Timleri (HIZIR) ve Jandarma Motosikletli Asayiş Timlerinden (HUZUR) Özel Denetim” ekibi oluşturulmuştur.
Bu ekip Motosiklet ve Traktörlere yönelik değişik gün ve saatlerde ilçelerimizde denetim ve bilgilendirme faaliyetleri icra edecektir. Özel denetim ekiplerimizin önümüzdeki günlerde tüm ilçelerimizde faaliyetlerine devam edecekleri,
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.'ifadelerine yer verildi.


 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.