Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

J.KULA BELEDİYESPOR, LİDERİ ZORLADI, YIKAMADI(1-3)

1

SPOR 7.01.2018 13:26:30 1244 0
J.KULA BELEDİYESPOR, LİDERİ ZORLADI, YIKAMADI(1-3)

Manisa'nın TVF Efeler Ligi'nde tek temsilci olan Jeopark Kula Belediyespor, ligin ikinci devresinin ilk maçında kendi evinde Ziraat Bankası’nı konuk etti. Ligin devre arasında tecrübeli orta oyuncusu Hürol Temel ve smaçör Turgay Doğan'ı renklerine bağlayarak güçlü bir ekip oluşturan Jeopark Kula Belediyespor, lider Ziraat Bankası karşısında farklı bir oyun sergiledi. Kula Belediyesi Spor Salonu’nda oynanan müsabakayı; Kula Kaymakamı Osman Güven, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula İlçe Emniyet Müdür Vekili Mustafa Yıldırım, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Sekreteri Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyeleri ve Ziraat Bankası Spor Kulübü voleybol şubesi yöneticileri protokolden izlerken, Jeo Taraftar Grubu ve  çok sayıda Kulalı voleybolsever tribünden izledi.  Karşılaşmanın setleri; 25-21, 21-25, 22-25, 19-25 olarak sonuçlandı. Jeopark Kula Belediyespor, seyir zevki yüksek bir performans sergilediği ilk sette  25-21'lik set skoruyla maçta 1-0 öne geçerek  lider Ziraat Bankası'nı terletti. aldı. Rakibine nefes aldırmayan Kula'nın Efeleri, maçın geri kalan bölümünde güzel oyununu  skora yansıtamadı. Filenin Efeleri, ikinci seti 21-25, üçüncü seti 22-25, dördüncü seti 19-25, maçı da 3-1 kaybetmesine rağmen sergilediği oyunla gelecek maçlar için ümit verdi.

 

Jeopark Kula Belediyespor, Efeler Ligi’nin 13. Haftasında, 13 Ocak 2018 Cumartesi günü İnegöl Belediyespor ile karşılaşacak. Kula Belediyesi Spor Salonu’nda saat 14.00’de başlayacak mücadele TRT Spor ekranlarından da canlı yayınlanacak.

 

EFELER LİGİ HEYECANI KULA'YA GELDİ

 

Maç öncesinde Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun,  Jeopark Kula Beldiyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Jeopark Kula Belediyespor takımı teknik heyeti ve oyuncularının katılımıyla ikinci devrenin güzel başlayıp iyi sonuçlanması için kurban kesimi yapıldı. Yılın antrenörü seçilen Mustafa Çayır’ a da Jeo Taraf Grupları tarafından çiçek takdim edildi. Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat yılmaz tarafından Kula’ da oynanan Efeler Liginin ilk maçı olması dolayısıyla Jeopark Kula Belediyespor takım kaptanı Ali Çayır, Ziraat Bankası Takım kaptanı Ulaş Kıyak ve Baş Hakem Yavuz Akdemir’e çiçek taktim etti.

 

 Kulüp Başkanı Yılmaz; “Artık Daha Güçlüyüz”

 

Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz maç sonunda yaptığı açıklamada; “Efeler Liginin ikinci devresi hayırlısı ile başladı. Evimizde ilk maçımızda lig lideri Ziraat Bankası'nı ağırladık. Takımımız iyi bir oyun sergiledi. Taraftarımız maç boyunca bizleri en güzel şekilde destekledi. Ligin ilk devresine nazaran artık daha tecrübeli ve güçlü bir ekibiz. Bunu da lidere karşı oynadığımız bu maçta gösterdik. Her zaman olduğu gibi galibiyet parolasıyla çıkacağımız önümüzdeki maçlarda kazanan taraf olacağınıza inanıyorum.  Bizlerden desteklerini esirgemeyen Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun'a, Jeo Taraftar grubuna ve tüm Kula halkına bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

BAŞKAN TOSUN; “TAKIMIMIZA İNANCIMIZ TAM”

 

Kula'da her zaman sporun ve sporcunun destekçisi olduğunu belirten Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Efeler Ligi’nin ikinci devre maçlarını kendi evimizde oynamaya yönelik yaptığımız girişimler olumlu sonuç verdi. Nitekim, bugün Efeler Ligi'nin ikinci devresinin ilk maçında Kulalılar Efeler Ligi heyecanını yaşadı. Bu Kula için gençlerimiz, çocuklarımız için güzel bir fırsat olarak değerlendirilmelidir. İnşallah bu fırsatları layıkıyla değerlendirir gençlerimizin spora teşviki noktasında güzel kazanımlar ediniriz. Voleybol takımımız devre arası yaptığımız takviyelerle daha da güçlendi. Başarılı sonuçlar alarak ligde hedefimize ulaşacağımıza inancımız tamdır. Bugün güzel bir oyunla lig liderini zorladık. Sonuç istediğimiz gibi olmasa da gücümüz ortaya çıkmış oldu. Bizleri maçta yalnız bırakmayan Kula Kaymakamımız Sayın Osman Güven'e, protokol üyelerimize ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum' dedi.

 

KULA BLD. BASIN


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.