Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Mevlid Kandili mesaj yayımladı

0

SİYASET 28.10.2020 11:30:58 1807 0
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Mevlid Kandili mesaj yayımladı
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'in dünyaya teşrifi olarak kabul edilen ve Rebiyülevvel ayının 12'nci günü idrak edilen Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 
Mesajında tüm İslam aleminin kandilini tebrik eden Başkan Akan; “Alemlere rahmet, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V.) dünyaya teşrifi olan Mevlid Kandilimiz tüm İslam alemini; huzura, sağlığa ve berekete eriştirsin. Bu mübarek gece Peygamber efendimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır. Bu mübarek gecenin hürmetine dünyanın içinden geçtiği bu ölümcül salgının bir an evvel bitmesi ve hastalarımızın şifa bulması adına bol bol dua edelim. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizin aziz rûhları için dua edelim. Bu duygu ve düşüncelerle Manisalı kıymetli hemşehrilerimin Mevlid Kandilini en içten dileklerimde kutluyor, güzelliklere vesile olmasını Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.