İtfaiyeden Kurumlara Yangın Eğitimi

0

GÜNDEM 26.09.2016 13:58:17 1099 0
İtfaiyeden Kurumlara Yangın Eğitimi

Bu kapsamda Turgutlu Ağız Diş Sağlığı Hastanesi personellerine, ilçe itfaiye amirliği tarafından yangın eğitimi verildi. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçelerde kamu kurum ve kuruluşlarını muhtemel yangın durumlarına karşı bilgilendiriyor. Bu kapsamda Turgutlu ilçesinde de Ağız Diş Sağlığı Hastanesi personellerine yangın ve güvenlik eğitimi verildi. Turgutlu İtfaiye Amiri Ferdi Kahyaoğlu tarafından, eğitime katılan personele yangın anında ve sonrasında yapılması gerekenler teorik ve uygulamalı olarak anlatıldı. Ayrıca eğitimler görsel materyaller tarafından desteklenerek, katılımcıların yangın konusunda bilgi seviyelerinin artması sağlandı. Turgutlu Ağız Diş Sağlığı Hastanesi personelleri, düzenlenen eğitim dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Katılımcılar, eğitimin olası yangın durumlarında yapılacaklar konusunda oldukça faydalı olduğunu aktardı. (İHA)

Turgutlu Belediyespor’da yılın son maç heyecanı

Manisa’da yeşil dönüşüm için sivil mutabakat

Emniyet Müdürü Aktaş’tan Bayındırlık’ta Huzur Turu

İyi Parti Akhisar Heyetinden Kaymakam Can’a Ziyaret

İbrahim Köse’den Şenol’a Ziyaret: Gündem Üretici

Saruhanlılı Çocuklara Hareket Ve Antrenman Eğitimi

Zeytinli’den Asgari Ücret Çıkışı: "Faiz Azami, Ücret Asgari"

Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri Turgutlu’nun Çehresini Yeniliyor

  • Perşembe 6.4 ° / 0.5 ° Güneşli
  • Cuma 6.7 ° / 2.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 5.5 ° / 2.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.