Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Işıkal Ailesinin Mutlu Günü

0

GÜNDEM 31.05.2016 12:30:44 3836 0
Işıkal Ailesinin Mutlu Günü

Manisa’nın en nezih düğün salonlarından birisi olarak kabul edilen Arena Düğün Salonun da gerçekleştirilen sünnet merasimine AK Parti MKYK Üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, 22.23 ve 24. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Manisaspor Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, Yeşilay Manisa Şube Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Şehzadeler Belediye Başkan Vekili Ali Özyiğit,  Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, MAGİAD Manisa Şube Başkanı Ömer Özkara, MÜSİAD Kurucu İl Başkanı Abdullah Tekin, Turkuvaz Medya Grubu Manisa İl Temsilcisi Cemal Alat ve davetliler katıldı.

Mehteran gösterisiyle başlayan sünnet merasimi, Ömer Faruk Altunağa’nın önce Kuran tilaveti hemen ardında da seslendirdiği birbirinden güzel ilahi ve ezgiler eşliğinde devam etti. Semazenlerin gösterisi ise davetlileri adeta büyüledi.

HABER MERKEZİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: isikal-ailesinin-mutlu-gunu
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.