Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

İŞ İNSANI İLKAY ŞİMŞEK DÜNYA EVİNE GİRDİ

0

MAGAZİN 31.01.2022 12:13:24 4201 0
İŞ İNSANI İLKAY ŞİMŞEK DÜNYA EVİNE GİRDİ

İş insanı ve eski Büyük Birlik Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı İlkay Şimşek,  Fatoş Yararlı ile  dünya evine girdi. Düğüne Milli Yol Partisi MKYK Ali  Uysal, Cavit Babur, Saim  Özyürek,  Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kenan Akgöllü, siyasi parti temsilcileri, iş insanları, kurum  müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri eş,dost, akraba  ve  çok sayıda davetli  düğüne katıldı.
Genç çiftin nikah şahitleri Milli Yol Partisi MKYK üyesi Ali  Uysal,  Manisa İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kenan Akgöllü,  Kadir Barış ve Özlem Barış yaptı.  Düğünde davetliler doyasıya eğlenirken mehter takımı, Kafkas dans  ekibi ve  Erzurum Bar Ekibi çeşitli gösteriler sundu.  Davetliler gecenin geç  saatlerine  kadar doyasıya eğlendiler.
İş insanı ve eski Büyük Birlik Partisi Manisa İl Başkan Yardımcısı İlkay Şimşek basın mensuplarına yaptığı    açıklamada mutlu olduklarını dile getirdi. İlkay Şimşek' Düğünümüze  yoğun bir katılım var. İş ve siyaset dünyası bugün buraya  geldi. Kamu kurum kuruluş temsilcileri  düğünümüze katıldı. Ben düğünümüze gelen tüm davetlilere teşekkür  ediyorum' dedi.
Gelin Fatoş Yararlı ise   'Bu mutlu günümüzde dostlarımız bizi yalnız bırakmadı.  Düğünümüze katılan tüm misafirlerimize  teşekkür ediyorum' dedi.
 
 

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.