İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Vefa ve İlköğretim Haftası Ziyaretleri

Müdür Fahri Aktaş ve eşi Nuray Aktaş, emekli emniyet mensuplarını, şehit yakınlarını ve eğitim camiasını ziyaret ederek hem vefa gösterdi hem de İlköğretim Haftası’nı kutladı.

ASAYİŞ 12.09.2025 17:39:11 328 0
İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Vefa ve İlköğretim Haftası Ziyaretleri

        (MHA)    Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve eşi Polis Eşleri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Nuray Aktaş, emniyet teşkilatına yıllarca emek vermiş meslek büyüklerini, şehit yakınlarını ve eğitim camiasını ziyaret ederek hem vefa örneği sergiledi hem de İlköğretim Haftası’nı kutladı. Ayrıca, başarılı çalışmalarıyla öne çıkan personeli tebrik ederek hediyelerini takdim etti. İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş ve eşi Nuray Aktaş, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı’ndan 2015 yılında emekli olan 1. Sınıf Emniyet Müdürü İbrahim Donukara’yı evinde ziyaret etti. Ziyarette, teşkilata emek vermiş büyüklerin her zaman baş tacı olduğu vurgulanarak sağlıklı ve huzurlu bir ömür dileklerinde bulunuldu. İlköğretim Haftası kapsamında Fahri Aktaş ve eşi, Şehit Komiser Ali Osman Sarıçalı’nın öğretmen eşi Çimen Sarıçalı’nın görev yaptığı Mehmet Suphi Egemen İlkokulu’nu ziyaret etti. Ziyarette Okul Müdürü Mustafa Çalık ve öğretmen Çimen Sarıçalı’ya çiçek takdim edilerek haftaları kutlandı.

YUNUSEMRELİ TAEKWONDOCULAR CUMHURİYET KUPASI'NA DAMGA VURDU

Manisa’da Cumhuriyetin 102. Yılı Resmî Törenle Başladı

Vali Özkan’dan 29 Ekim’in 102. Yılına Kutlama Mesajı

BİLSEM’den Cumhuriyet’in 102. Yılına Sanatsal Anma

29 Ekim’de Manisa’da Toplu Ulaşım Ücretsiz Olacak

Engelsiz Yaşam Merkezinde 29 Ekim Coşkusu

Turgutlu’da 4 Hekimlik Aile Sağlığı Merkezi Protokolü

Büyükşehir Vatandaşlara Güvenli Veri Ulaştıracak

  • Salı 20.4 ° / 11.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 19.9 ° / 11.3 ° false
  • Perşembe 15.8 ° / 6.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.