İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, yeni eğitim-öğretim yılı kapsamında liseleri ziyaret ederek okul güvenliği için alınacak tedbirleri yerinde inceledi.

GÜNDEM 16.09.2025 16:46:45 202 0
İl Emniyet Müdürü Aktaş’tan Okullara Güvenlik Ziyareti

           (MHA)     Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, 2025-2026 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Manisa Lisesi ve Manisa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Manisa Lisesi Müdürü Hatice Aslı Çelebioğlu ve Manisa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Sena Koç ile görüşen İl Emniyet Müdürü Aktaş, öğretmen ve öğrencilerle de bir araya gelerek okul güvenliği konusunda değerlendirmelerde bulundu. Okul çevresinde alınabilecek güvenlik tedbirleri yerinde incelenirken, öğrencilerin huzur ve güven içinde eğitim görmeleri için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, şunları kaydetti: “Çocuklarımız, bizlere emanet edilen en kıymetli hazinemizdir. Onların huzur ve güven içinde eğitim almaları, geleceğimizin teminatıdır. Emniyet teşkilatı olarak evlatlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz.” Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin güvenli bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak adına okul güvenliği çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gülşah Durbay için Fatih Sergi Salonu’nda taziye

Mali Müşavirlerden Hükümete Acil Çağrı: 586 Sayılı Tebliğ Geri Çekilsin

BİLSEM Öğrencilerinden Eğlenerek Öğreten Afet Farkındalığı Oyunu

Aile Hekimleri Manisa'da SES Yükseltti

Berberler ve Kuaförler Odası Seçimi İçin Kritik Hamle

Özdağ’dan Gülşah Durbay için: “Manisa başın sağ olsun”

Akhisar Belediyesi Aralık Meclisi ikinci oturumu yapıldı

Başkan Gülşah Durbay’a Topuklu Efe'ye Son Veda Şehzadeler’de

  • Salı 4.7 ° / -0.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 4.9 ° / -1.5 ° Güneşli
  • Perşembe 5.7 ° / -1.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.