İGC Akademi’den Manisalı Gazetecilere Eğitim

0

VEFAT 20.09.2021 13:02:57 2995 0
İGC Akademi’den Manisalı Gazetecilere Eğitim

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS) ile İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) iş birliği ile yürütülen 'Güçlü Gazeteci Özgür Medya Programı' kapsamında düzenlenen il eğitimlerinin ilki Manisa'da yapıldı.

Manisa ve ilçelerinde basın mesleği görevini sürdüren/yaşayan gazetecilere yönelik 4 ayrı başlıkta düzenlenen 1 günlük eğitim programı, 18 Eylül Cumartesi günü Anemon Manisa Otel’de gerçekleştirildi.  Eğitime Manisa basın temsilcileri ve Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, Manisa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Turgay Duyar, Manisa Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği Başkanı İsmail Aydın ve Manisa Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği temsilcileri katıldı.
Güncel mesleki derslerin 4 ayrı başlıkta sunulduğu eğitimde Av. Birgül Değirmenci İfade özgürlüğü ve Gazetecilerin Hakları, Ahmet Buğra Tokmakoğlu Yeni Nesil Medya Yayıncılığı, Doç. Dr. Gökçen Başaran İnce Medyada Nefret Söylemi ve Ayrımcı Dille Mücadele ve Özgür Kurşun ise Mobil Araçlarla Görüntülü Habercilik konularında bilgi verdi.

 

Turgutlu’da 3 aylık bebek evinde ölü bulundu

Başkan Hakan Şimşek’ten üç mahalleye ziyaret

Şehzadeler Hayvan Barınağı boşaltıldı, 605 köpek taşındı

Gölmarmara’da kuyumcu soygunu: 2 şüpheli yakalandı

Soma’da narkotik operasyonunda 4 kişi tutuklandı

Bakan Bayraktar AK Parti Manisa İl Danışma Meclisi'nde

Besim Dutlulu’dan çocuklara sömestir gezisi

Manisa’da sağanak yağışa karşı ekipler sahada

  • Cumartesi -1.4 ° / -7.8 ° Hafif karlı
  • Pazar 0 ° / -7.7 ° false
  • Pazartesi 1.2 ° / -4.8 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.