İbre Yıldırım’ı İşaret Ediyor

1

GÜNDEM 18.05.2016 15:23:49 1667 0
İbre Yıldırım’ı İşaret Ediyor

Eğilimin Binali Yıldırım’dan yana olduğu ifade edildi. Erdoğan’ın da görüşleri alındıktan sonra adayın bugün açıklanması bekleniyor.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 22 Mayıs’ta veda edeceği kongrede kimin genel başkan olacağını belirlemek için AK Parti  önceki gün ve dün temayül yoklaması yaptı. Alınan zarflar açılırken, tercihlerin ağırlıklı olarak Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan yana olduğu ifade edildi.

AK Parti kulislerinde, yeni Genel Başkan adayının Binali Yıldırım olduğu konuşulmaya başlandı. Milletvekillerine, il başkanlarına ve belediye başkanlarına temayülden önce, “Genel başkan adayımız ve başbakan adayımız Binali Yıldırım” biçiminde isim gittiği öğrenildi.
Öte yandan, 22 Mayıs’ta AKP’nin olağanüstü kongresinde  yeni genel başkan adayının Perşembe ya da Cuma günü Genel Merkez’de görkemli bir toplantıda açıklanacağı öğrenildi.

HABER MERKEZİ

Manisa Aşık Veysel GESK, Goalball Şampiyonasında Sahaya Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi’nden Yayla ve Kışla Köylerine Ziyaret: “Sorunların Takipçisiyiz”

Soma’ya Yeni Sosyal Mekân: Vargel Kafe Resmen Açıldı

Manisa FK’dan Transfer Bombaları: 8 Yeni İsimle Anlaşma Sağlandı

Manisa Büyükşehir’den Engelli Yurttaşa Umut Eli: “Bu Şehirde Kimse Yalnız Değil”

Manisa’da Yazın En Güzel Serinliği: Çocuklara Ücretsiz Portatif Havuz Keyfi

CHP’li Tahmilci’den Sert Tepki: “Bu Sessizlik İhanettir, Alın Teriyle Alay Edilmez”

Paşaköy FK'da Mutlu Çamlıyer dönemi

Anahtar Kelimeler: ibre-yildirim-i-isaret-ediyor
  • Pazar 37.5 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 35.5 ° / 20.8 ° Güneşli
  • Salı 35.2 ° / 21 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.