Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

İbrahim Gökçen Bulvarı 4 Günde Tamamlandı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde önemli bir konumda bulunan İbrahim Gökçen Bulvarı’nda başlatılan asfalt çalışması, bugün itibariyle tamamlanacak.

MANİSA-GENEL 22.12.2022 00:00:00 1216 0
İbrahim Gökçen  Bulvarı  4 Günde Tamamlandı

 

 

 

 

Çalışma başlangıcında 1 haftada tamamlanması öngörülen ancak Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin özverili çalışmasıyla 4 günde tamamlanan asfalt çalışması, bölge esnafı ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından zaman içerisinde yıpranması nedeniyle Başkan Cengiz Ergün’ün talimatıyla geçtiğimiz Pazar günü asfalt çalışması başlatılan İbrahim Gökçen Bulvarı’nda, çalışmalar Çarşamba günü itibariyle tamamlanıyor. Akşam saatlerinde asfaltlama çalışması tamamlanacak olan bulvarda, Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri yol çizgi çalışmaları yaparak, bulvarı kullanıma hazır hale getirecek. Son olarak da Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ekiplerince peyzaj düzenlemeleri yapılacak. Çalışmaları Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Kurtuluş Kuruçay, Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya ve şube müdürleriyle birlikte inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, yetkililerden bilgi aldı.

Esnaf ve Vatandaşlar Memnun

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Manisalıların huzuru ve konforu için çalışma yürüttüklerini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, 4 gün gibi kısa bir sürede çalışmaları tamamlayarak, Manisalıları mağdur etmemiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Yaklaşık 1 hafta sürmesi planlanan çalışmaların 4 günlük bir sürede tamamlanacak olması, bölge esnafı ve vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

 

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.