Hüseyin Baş'tan faiz lobisi sorusu...

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş Merkez Bankası Para Politikası Kurulu Toplantısında faizin yüzde 25'ten yüzde 30'a çıkarılmasını değerlendirdi.

SİYASET 21.09.2023 19:10:00 3595 0
Hüseyin Baş


 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş Merkez Bankası Para Politikası Kurulu Toplantısında faizin yüzde 25'ten yüzde 30'a çıkarılmasını değerlendirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan BTP lideri, "Merkez bankası bütün tuşlara aynı anda basıyor, faiz %30 oldu. Mehmet Şimşek'e yardımcı olmayı unutmayın, bugünlerde meraklısı çok." dedi.
Hüseyin Baş bir başka paylaşımında ise "Faiz lobisi Erdoğan'ı devirmek istedi ve başaramadı, sonra Erdoğan'ı ikna edip faiz mi artırttı?" sorusunu sordu.

MCBÜ’den Üniversiteler Kick Boks Şampiyonasında Zafer

Manisalı sporculardan Snowbike Türkiye’de büyük başarı

Kaymakam Fatih Genel’den Başkan Şimşek’e iade-i ziyaret

Kahveciler Odası adayları Dostlar Meclisi’nde buluştu

Manisa’da amatör spor için birlik kahvaltısı

Manisa Berberler Odasında Adem Şahin yeniden başkan seçildi

Aziz Nesin oyunu Turgutlu’da beğeni topladı

Hacırahmanlı’ya 4 milyon euroluk altyapı yatırımı

Anahtar Kelimeler: Hüseyin ' lobisi sorusu...
  • Salı -3.7 ° / -9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba -3 ° / -7.2 ° Orta kuvvetli karlı
  • Perşembe -2.4 ° / -10.9 ° Hafif karlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.