Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Hıncal Uluç vefat etti

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü (2010) ve Sürekli Basın Kartı sahibi gazeteci-yazar Hıncal Uluç vefat etti.

VEFAT 21.11.2022 09:31:00 1532 0
Hıncal Uluç vefat etti

 

İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesi Öcal Uluç'un kardeşi, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Burhan Felek Basın Hizmet Ödülü (2010) ve Sürekli Basın Kartı sahibi gazeteci-yazar Hıncal Uluç vefat etti.

Gazeteci ve yazar olarak uzun yıllar başarıyla çalışan Hıncal Uluç’un ailesinin, dostlarının ve meslektaşlarının acısını paylaşıyor, baş sağlığı ve sabır diliyoruz. Hıncal Uluç’un cenaze töreni ayrıca duyurulacaktır.

 

 

Hıncal Uluç kimdir?

 

1 Kasım 1939’da Kilis'te dünyaya geldi. Bir dönem İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi'nde öğrenim gördü. Sonrasında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni kazandı. Mesleğe Yenigün Gazetesi’nde başladı.

1967’de Yankı’da çalışmaya başladı. Aynı zamanda Cumhuriyet gazetesinde haftada iki gün spor yazıları yazdı. 1980 senesinde Gelişim Yayınları'nda dergi çıkarmak üzere İstanbul'a geldi. Birçok televizyon kanalında program yaptı.1990 yılından bu yana Sabah Gazetesi’nde yazıyordu. NTV ve A Haber’de spor yorumcusu olarak çalıştı. Sürekli Basın Kartı sahibiydi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Hıncal vefat
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.