Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

HİLAL AKGÜL 3 BUÇUK YAŞINDAKİ KÖPEĞİNİ HER YERDE ARIYOR

Hilal Akgül Jackrusell kırması 3 buçuk yaşındaki köpeği her yerde arıyor.

MANİSA - ASAYİŞ 7.06.2023 13:20:00 2366 0
HİLAL AKGÜL 3 BUÇUK YAŞINDAKİ KÖPEĞİNİ HER YERDE ARIYOR

 

 

Manisa'nın Yunusemre  ilçesinde ikametgah eden  54 yaşındaki  Hilal  Akgül evde beslediği iki köpeğinden birisi olan 3 buçuk  yaşındaki Jackrusell kırması köpeğini caddede, sokakta ve parklarda her yerde arıyor.

Geçen hafta salı günü Şehzadeler Belenyenice Mahallesine yazlık evde kalan Jackrusell kırması 3 buçuk yaşındaki köpek bir anda ortadan kayboldu. Hilal Akgül Jandarma ve Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinden yardım istedi. Şehzadeler Belenyenice Mahallesi karadan ve dron ile havadan aranmasına rağmen sonuca ulaşılmadı

KÖPEĞİMİZ AİLEMİZDEN BİRİ GİBİ OLDU

Gözü yaşlı Hilal  Akgül  köpeğin bir anda ortadan  kaybolmasına anlam veremediğini   ve canlı cansız köpeğine ulaşmak istediğini söyledi. Hilal Akgül " Jackrusell kırması 3 buçuk  yaşındaki köpeğim 2 yıldır bende. Ailemizin bir ferdi oldu. Köpeğimizin hiç kimseye zararı yoktu. Köpeğime canlı veya cansız ulaşmak istiyorum. Şehzadeler Belenyenice Mahallesi başta olmak üzere yakın mahalleler ve park,  sokak her yere baktık. Bir izine ulaşamadım. Köpeğin bulunması konusunda yardım bekliyorum" dedi.

KÖPEĞİMİ BULANA ÖDÜL VERECEĞİM

Hilal  Akgül acısının büyük olduğunu,  köpeğe bulan veya köpeğin yerini ihbar eden kişi ve kişilere  ödül vereceğini söyledi. Hilal Akgül "köpeğim evcildi. İzini sürmeye devam edeceğim. Köpeğimi bulana ödül vereceğim. Uykularımız kaçtı. Eve gitmek istemiyorum. Köpeğimiz aile ferdi gibi olmuştu. Şimdi yokluğu belli oluyor. Çok üzgünüz. Köpeğimizin fotoğrafını her yere asıyorum vatandaşlara tek tek soruyorum. Köpeğimizi bulanan 112 polis, jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verebilir. Köpeğimin bulunması için herkesten yardım bekliyorum" dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.