Heybeli Halkı Minnettar

0

GÜNDEM 29.12.2016 09:55:01 1034 0
Heybeli Halkı Minnettar

Saruhanlı'nın Heybeli Mahallesi'nde 30 yıldır birçok kez ölümlü kazalara sebep olan virajlı yol, geçtiğimiz günlerde Saruhanlı Belediyesi tarafından yeniden düzenlenerek hizmete açılmıştı. Yol çalışması nedeniyle ortaya çıkan tonlarca toprak ise bozuk ova yollarının onarımında kullanılmıştı.

Yapıla çalışmalar ve Saruhanlı Belediyesi'nde Heybeli Mahallesi'ne yapılan yatırmalar için dün Heybeli Mahalle Muhtarı Mustafa Erdönmez ve vatandaşlar, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı'yı ziyaret ederek hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Mahalle Muhtarı Erdönmez; 'Mahallemizin 30 yıllık virajlı yol sorununu çözdünüz. Bununla birlikte mahallemizin birçok ihtiyacını giderdikleri için başta Başkanımız Hüseyin Yaralı beye ve belediye çalışanlarına teşekkür ederiz' dedi.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ise; ' Heybeli Mahalle Muhtarı Mustafa Erdönmez ve vatandaşlarımız, Saruhanlı Belediyesi olarak Heybeli'ye yaptığımız hizmet ve yapımını gerçekleştireceğimiz yatırımlardan dolayı teşekkür ziyaretine geldiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Yatırım ve hizmetlerimiz hız kesmeden devam edecek' dedi.

HABER MERKEZİ

Soma’da ‘Bu Fotoğraftaki Sen misin?’ dolandırıcılığı

Manisa Kahveciler Odası’nda Uğursalan dönemi başladı

Düşünce Rotası Derneği’nden Cemiyet Çıkartması

Akhisar Belediyespor U14 Manisa Şampiyonu oldu

Turgutlu Belediyesi’nden kente estetik dokunuşlar

Turgutlu’da Okurluktan Yazarlığa Edebiyat Buluşması

Akhisar Belediyesi’nden 2 bin aileye Ramazan çeki

Yalçın Taşdemir, etkinlik sektörünün sıkıntılarını Mahmut Arıkan’a anlattı

Anahtar Kelimeler: heybeli-halki-minnettar
  • Çarşamba 1.4 ° / 0.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 2.8 ° / -4.2 ° Hafif dondurucu yağmurlu
  • Cuma 2.4 ° / 1.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.