Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ 26 AĞUSTOS BÜYÜK TAARRUZ SUNUMUNA DAVET ETTİ

Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği haziran ayı toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi.

MANİSA-GENEL 15.06.2022 10:56:00 543 0
HEMŞEHRİ DERNEKLERİ 26 AĞUSTOS BÜYÜK TAARRUZ SUNUMUNA DAVET ETTİ

 

Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği haziran ayı toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi. Toplantıda Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği üyesi derneklerin yaptığı etkinlikler ve bu ay yapacağı etkinlikler konuşuldu.

 

Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği Başkanı Dr. Ragıp Güneş etkinlikler hakkında açıklamalarda bulundu. Güneş; "23 haziran Kurşunlu Handa saat 19:30'da Manisa Afyonkarahisarlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin hazırlık yaptığı 26 Ağustos Büyük Taarruz sunumu konferansımız var. Tüm Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği üyesi vatandaşlarımızı ve Manisalıları sunuma davet ediyoruz. Bu Devletin hangi zorluk ve şartlarda kurulduğunu özellikle biz bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devletine sahip çıkmak ve yanında durmak ve bizim şerefimizdir. Biz Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği olarak bu konuya vurgu yapmak istiyoruz. Etkinlikte Afyon yöremizin katmer ve kompostosunu ikram edeceğiz" dedi.

 

KADIN KOLLARI KURULACAK

 

Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği kadın kolları kuracak. Toplantıda Manisa Hemşehri Kültürleri ve Dayanışma Derneği üyesi 15 derneğin kadın kolları başkanları ve kadın üyelerin isimleri yönetim kuruluna verildi. Kadın kolların en kısa zamanda faaliyete geçeceği açıklandı.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.