Hastanede doğum günü sürprizi

0

SAĞLIK 24.09.2021 00:04:56 1531 0
Hastanede doğum günü sürprizi
Grandmedical personeli üniversiteli hastayı doğum gününde  unutmadı:

 
Bir s
üredir epilepsi hastalığıyla mücadele eden Uşak Üniversitesi Bankacılık Bölümü öğrencisi Nesrin Akıncı, tedavi görmek üzere geldiği Manisa Özel Grandmedical Hastanesi'nde güzel bir sürprizle karşılaştı. Nöroloji Kliniği'nde muayenisinin ardından bir süre gözlem altında tutulmak üzere yoğun bakım bölümüne alınan Akıncı, iki günlük tedavinin ardından taburcu edildi. Giriş işlemleri sırasında hastanın doğum günü olduğunu fark eden hastane personeli, yoğun bakımda kendisini iyi hissettiği bir sırada Akıncı'ya sürpriz  bir kutlama yaptı.

 
ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ


Hastane çalışanlarının ellerinde pasta ve balonlarla, 'İyi ki doğdun Nesrin' medolisiyle yanına yaklaşması üzerine şaşkınlığını gizleyemeyen genç  hasta, çok duygulandığını ve mutlu olduğunu söyledi. Modern donanımlı hastanede teşhis ve tedavi konusundaki başarı ve tüm sağlık personelinin gösterdiği yakın ilginin kendisini etkilediğini belirten Akıncı, sağlık sorunları nedeniyle unuttuğu doğum gününün ise hastanede yatarken böylesine güzel bir sürprizle kendisine hatırlatılmasını hayatı boyunca unutmayacağını kaydetti.
 
T
ÜM HASTALARA EV ORTAMI


Grandmedical Hastanesi Hemşire Hizmetleri Müdürü Hediye Gördes, tüm hastalara evlerindeki rahat ortamı  sunmaya çalıştıklarını, bunun için hastane çalışanları olarak seferber olduklarını söyledi. Henüz 21 yaşında bir üniversite öğrencisi olan Nesrin Akıncı'nın sağlığı için gereken her türlü tetkik ve tedavinin yapıldığını anlatan Gördes, bunun yanı sıra sürpriz doğum günü partisiyle de hastayı sevindirmek istediklerini kaydetti.
 

Turgutlu’nun Potadaki Gücü Yeni Sezon Öncesi Sağlık Taramasında

Şehzadeler’de 67 Mahalleye Gece Gündüz Kesintisiz Hizmet

Gediz Anadolu Lisesi’ne Sağlıklı Yaşam Sertifikası

YUNUSEMRE'NİN U17'LERİ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNU FERDİ ZEYREK'E ARMAĞAN ETTİ

AKUT Manisa hayatını kaybedenleri anacak

Yükümlülerden Eğitime Katkı: 7 Okul Yeni Döneme Hazırlanıyor

Çin Başkonsolosundan Manisa TSO’ya Ziyaret

Elektrik Kesintileri Arttı: CHP'li Başevirgen'den Özelleştirme Eleştirisi

Anahtar Kelimeler: hastanede-dogum-gunu-surprizi
  • Perşembe 38.5 ° / 21.6 ° Güneşli
  • Cuma 36.1 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 36.6 ° / 20.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.