Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

HALK EĞİTİMDEN GÖZ DOLDURAN SERGİ

0

KÜLTÜR-SANAT 17.05.2018 17:23:29 2015 0
HALK EĞİTİMDEN GÖZ DOLDURAN SERGİ

Saruhanlı Halk Eğitim Merkezi kurum bünyesinde eğitim alan kursiyerler, ortaya çıkardıkları eserleri sergiledi. Saruhanlı’ya bağlı Hacırahmanlı Mahallesi’nde giyim ve el sanatları alanlarında eğitim alan kadın kursiyerler sergi düzenleyip hünerlerini gözler önüne serdiler. Serginin açılışına Saruhanlı Belediye Başkan yardımcısı Alp Serdar Tuğsal, ilçe milli eğitim şube Müdürü Semahat Bizbirlik, kurum müdürü Mehmet Yüksek ,Müdür yardımcısı Bilal Eğilmez, Okul Müdürü ve müdür yardımcıları,öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. Ürünleri son aşamaya getirene kadar çok emek sarf ettiklerini belirten kursiyerler sergiye ilginin yoğun olmasından memnun olduklarını belirttiler. Saruhanlı Halk Eğitim Müdürü Mehmet Yüksek kursiyer ve eğitmenleri tek tek tebrik edip bundan sonraki süreçte yeni kurslarla vatandaşlara hizmet edeceklerini vurguladı. Yüksek Saruhanlı Halk Eğitim olarak birçok kursiyer yetiştirdiklerini ve birçok ev hanımının meslek sahibi olduğunu söyleyerek memnuniyetini dile getirdi.

Canan SÜRGİT


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.