Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

HALİTPAŞALILARDAN SELÇUK ÖZDAĞ'A PTT TEŞEKKÜRÜ

0

EKONOMİ 14.05.2018 14:25:42 994 0
HALİTPAŞALILARDAN SELÇUK ÖZDAĞ

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesine PTT şubesi açılması yönünde kendisine gelen talebin girişimcisi ve takipçisi olarak vatandaşlardan gelen talebi boş çevirmeyen AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Manisalıların gönüllerini fethetmeye devam ediyor. Bu talebi boş çevirmeyen ve yerine getirilmesini sağlayan Halitpaşa sakinleri Demirciler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği ile Şehzadeler Belediyesi’nin ortaklaşa düzenledikleri Hıdırellez ve Keşkek şenliğine katılan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'a teşekkürlerini sundular. Konuyla ilgili olarak Manisa'nın Halitpaşa Mahallesinde açılan PTT Şubesinde görevli memur atanarak hizmet verilmeye başlandığını kaydeden PTT İl Müdürü Bilal Özlü gösterdiği hassasiyetten dolayı Özdağ'a ayrıca teşekkür ederek ihtiyaç duyulan ilçelerde yeni şubelerin açılımına devam edeceklerini belirtti.

    Halitpaşalıların mahallelerine PTT şubesi açılması yönünde taleplerinin kendisine ulaştığını ve bu talebin ulaşmasından sonra gerekli girişimlerde bulunduklarını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, vatandaşların tüm makul taleplerini yerine getirme noktasında azami gayret sarfettiklerini söyledi. Özdağ sözlerine şöyle devam etti, “Tarafımıza yansıyan vatandaşlarımızın sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisinde Grup Başkanvekillerimize, Bakanlarımıza, Sayın Başbakanımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yazılı veya sözlü olarak iletip çözümü için konunun takipçisi oluyoruz. Çiftçilerimizin, işçilerimizin, esnafımızın ne problemi var ise aynen bir BİMER ya da CİMER nasıl çalışıyorsa aynı şekilde bizler de büyük bir gayret göstererek ve bir vazifesi görerek problemleri çözme yolunda önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bu da AK Parti'nin ve yapmış olduğumuz hizmetlerin farkını ortaya koyuyor.”

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.