HALİTPAŞA TRANSFERDE DÜĞMEYE BASTI

1

SPOR 4.09.2020 00:01:27 9506 0
HALİTPAŞA TRANSFERDE DÜĞMEYE BASTI

2020 -2021 sezonunda Manisa  süper amatör kümede mücadele verecek olan Halitpaşaspor dış transferde 2 ismi kadrosuna kattı.
 
Manisa’da amatör piyasada transferde hareketli günler başladı. Manisa süper amatör kümenin yeni takımı Halitpaşaspor, Saruhanlı Belediyespor’dan kaleci Sinan Çıvgın ile kanat oyuncusu Gördes Belediyespor'dan Mehmet Akbaş'ı kadrosuna kattı.
Halitpaşspor Kulübü genel kaptanı Engin Dereli ”Süper amatör kümede kalıcı olmak için iyi bir kadro yapacağız. Başkanımız, hocamız ile birlikte kolları sıvadık. İç ve dış transferi birlikte yürütüyoruz. Takımımıza Saruhanlı Belediyespor'dan Sinan Çıvgın ile Gördes Belediyespor'dan Mehmet Akbaş'ı kadromuza kattık. Transferlerimiz devam edecek. İnşallah Halitpaşaspor süper amatörde iyi işler yapacaktır. ”dedi.
 

Manisa Medya Akademisi Yerel Basının Dijital Dönüşüm Merkezi Olacak

Turgutlu’da ‘Kış Konseri’ Sanatseverlere Unutulmaz Gece Sunacak

Manisa’da Motosiklet Denetimlerinde 2 Milyon TL’yi Aşan Ceza Kesildi

Turgutlu Belediyesi Tiyatro Ekibi “Kadınlık Bizde Kalsın” Oyunuyla Alkış Topladı

TRAC Manisa, İstanbul’daki Büyük Deprem Tatbikatına 15 Kişilik Uzman Ekiple Katılacak

Manisa’da Esat Büküm Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Perşembe 14.5 ° / 4.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.