HALİTPAŞA’NIN PTT İSTEĞİ MECLİS GÜNDEMİNE TAŞINDI

0

GÜNDEM 8.06.2017 17:50:15 1978 0
HALİTPAŞA’NIN PTT İSTEĞİ MECLİS GÜNDEMİNE TAŞINDI

Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış’ın mahallelerinde ki PTT şubesinin açılması için PTT Genel Müdürlüğü’ne dilekçe göndermesini ve bu yöndeki açıklamalarını daha önce kamuoyuna gazetemizden duyurmuştuk. Bu konu hala çözüme kavuşturulmadığı için Saruhanlı Belediyesi Haziran ayı Meclis toplantısında CHP grubu tarafından gündeme getirildi.

BÜYÜKBELEN VE GÖKÇEKÖY ÖRNEKLERİ VERİLDİ

Saruhanlı Belediyesi Haziran ayı Meclis toplantısında, CHP grubu verdiği önerge ile Halitpaşa Mahallesinde ki PTT şubesinin Saruhanlı Belediyesi tarafından açılması teklif etti. Verilen önerge de Saruhanlı Belediyesi tarafından işletilen Büyükbelen ve Gökçeköy Mahallelerinde ki PTT acenteleri örnek gösterilerek Halitpaşa Mahallesinde de aynı aynı yönetmin uygulanabileceği ifade edildi. Önerge de Koldere mahallesinde PTT şubesinde görevlendirilen Halitpaşa Eski Belediye Başkanı Vedat Çıvgın’ın çevreyi tanımasından dolayı halitpaşa PTT şubesinde görevlendirilmesinin en isabetli karar olacağı belirtildi. Büyükşehir CHP Grup Başkanı Zeki Bilgin vermiş oldukları önerge hakkında sosyal paylaşım platformu üzerinden şunları ifade etti, “ Haziran ayı Saruhanlı Belediye Meclis toplantısında Halitaşa Mahallemizin kapalı olan PTT acentesinin açılmasının önemli olduğunu, Belediyemizin Büyükbelen ve Gökçeköy Mahallelerinde ki PTT acentelerini birer eleman istihdam ederek hizmete devamını sağladığı gibi burada da aynı uygulamayı hayata geçirebilir. İdare tarafından Koldere mahallemizde PTT şubesinde görevlendirilen eski Belediye Başkanı Vedat Çıvgın'ın Halitpaşa PTT acentasına istihdamının çevreyi tanıması ve hizmet kalitesini arttıracağı yönünde görüşümüz bulunuyor. Görüştüğümüz vatandaşların talebi de bu yöndedir.”
Halitpaşa PTT acentesının Belediyemiz tarafından açılması için CHP Grubu olarak önergemizi verdik. İnşallah idare bu yönde karar alır, Halitpaşa mahallemizinde büyük bir sorunu çözülür.” SERKAN KÜL
 

Amedspor, Manisa FK’yı Deplasmanda 3-0 Mağlup Etti

Bakırlıoğlu: “Soru önergelerine yanıt vermeyen bakanlar tasarrufu yanlış anladı!”

Sağlık Meslek Örgütlerinden Tek Sağlık Günü Mesajı: “İnsan, Hayvan ve Çevre Sağlığı Bir Bütündür”

Başkan Besim Dutlulu Esnafı Dinledi: “Her Zaman Halkımızın İçindeyiz”

TGK Heyetinden BİK Genel Müdürü Abdülkadir Çay’a Ziyaret: “Basının Sorunlarını Elbirliğiyle Çözeceğiz”

Selçuk Özdağ ve İdris Şahin, Manisa Dostlar Meclisi’nin Konukları Oldu

MANSİAD’dan Mücahit Arınç ile Manisa Sanayisi Üzerine İstişare Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Gülbahar Tahmilci’den EPDK Kararına Tepki

  • Pazartesi 19.3 ° / 7.9 ° Güneşli
  • Salı 18.4 ° / 8.1 ° false
  • Çarşamba 18.9 ° / 7.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.